Pilot / Pilotaj bölümü okunur mu?

Hocam sorunuz neydi? Konuda toxic bir eleman olduğu için mesajları okumak bile istemedim.

Şimdi ben 11.sınıfım pilotaj okicam hiç 10k ya girmekle uğraşmayacağım özele gideceğim okumadan önce galiba bir sınava sokuyorlarmış işte 11 haneli rakam veriyorlarmış onu 3 sanyede aklımızda tutup yazmamız lazımmış öyle bir şeyler var mı varsa da onun için nasıl çalışmalar yapmalıyım.

Hocam sizi yine rahatsız ettin kusura bakmayın site düzelmiş mi?

@DRIVER Güncel mi
@yusuf567

Son düzenleme:
THY akademi var efendim.

Şimdi ben 11.sınıfım pilotaj okicam hiç 10k ya girmekle uğraşmayacağım özele gideceğim okumadan önce galiba bir sınava sokuyorlarmış işte 11 haneli rakam veriyorlarmış onu 3 sanyede aklımızda tutup yazmamız lazımmış öyle bir şeyler var mı varsa da onun için nasıl çalışmalar yapmalıyım.

Hocam sizi yine rahatsız ettin kusura bakmayın site düzelmiş mi?

@DRIVER Güncel mi
@yusuf567

Allah nasip ederse benim de seneye pilotajlığa girme hedefim var ve bu işleri elimden geldikçe araştırmaya çalışıyorum, bahsettiğin mülakat kısmı pek de zor bir şey değil sen sadece İngilizce, matematik ve fiziğin içinden geçmeye bak gerisi çok rahat başarmak isteyen birisi için. Ayrıyeten, mağlum çevrede pek pilotajlık okuyan veya bilgi alabileceğimiz çok fazla yer veya kaynak yok var olana ulaşmakta diğer meselelere göre biraz daha zor istersen bu süreçte iletişim halinde kalıp edindiğimiz bilgileri bir birimize aktararak çok daha iyi bir şekilde bu işin içinden çıkabiliriz. Aynı zamanda arkadaşımı da pilotajlık okumaya ikna ettim ve 3'lü bir tayfa ile çok temiz bir şekilde bunu başarırız gibi geliyor, tabiikide bu senin arzuna bağlı.
Başka bir sorun varsa elimden geldiğince yardım etmeye çalışırım.
İyi sosyaller.

Dediğiniz neredeyse imkansız. Boşuna insanları kandırmayın. Sonra işsiz kalacak sürünecek.

Arkadaş sanırım bir baltaya sap dahi olamamış, o kadar hayattan uzak. Allah yardımcın olsun inşallah kankam.

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı