Ucuz yollu HDD bulamadım
. Canım Hackintosh'u silip kuracağım bunu ondan daha da zevk vereceğine eminim Beta sürümünü sabırsızlıkla bekliyorum.
Hocam şuna bir bakın isterseniz.Ucuz yollu HDD bulamadım. Canım Hackintosh'u silip kuracağım bunu ondan daha da zevk vereceğine eminim Beta sürümünü sabırsızlıkla bekliyorum.
Hocam şuna bir bakın isterseniz.
Sanal sunucu değil hocam flash belleğe windows kurar gibi fakat HDD kendisi.Sanal sunucu olarak kullanmak istemiyorum hocam. İstediğim performansı alamıyorum.
Tam sürümü ne zaman yayınlamayı planlıyorsunuz?Tam sürümün yayınlanmasını bekleyin.
Bu hafta içerisinde mail alacaksın.Ucuz yollu HDD bulamadım. Canım Hackintosh'u silip kuracağım bunu ondan daha da zevk vereceğine eminim Beta sürümünü sabırsızlıkla bekliyorum.
BETA kullanıcılarıyla beraber tüm sürümleri test ediyoruz. Eğer bu sürüm BETA kullanıcıları tarafından sorunsuz ve stabil olduğunu onaylarsalar bu ay bitmeden yayınlanır.Tam sürümü ne zaman yayınlamayı planlıyorsunuz?
BETA programına alımlar devam ediyor mu yoksa durdu mu?BETA kullanıcılarıyla beraber tüm sürümleri test ediyoruz. Eğer bu sürüm BETA kullanıcıları tarafından sorunsuz ve stabil olduğunu onaylarsalar bu ay bitmeden yayınlanır.
Gelecek sürümün çalışmaları bittiği için durdu. Eğer çıkacak olan sürüm stabil olarak onaylanmazsa alımlar açılacak. Sürüm onaylanmazsa istersen sana haber veririm.BETA programına alımlar devam ediyor mu yoksa durdu mu?
Olur, bu arada daha önce eski bilgisayarımda ve sanal makinede Pardus kullandım ama Linux hakkında pek bilgi sahibi değilim.Gelecek sürümün çalışmaları bittiği için durdu. Eğer çıkacak olan sürüm stabil olarak onaylanmazsa alımlar açılacak. Sürüm onaylanmazsa istersen sana haber veririm.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.