PiluX - Şık ve Sade İşletim Sistemi!

PiluX'un stabil sürümü yayınlandığında kullanmayı düşünüyor musunuz?

• Oy verenlerin toplamı
    59
  • Anket kapandı .
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Ne zaman çıkar?
BETA kullanıcılarıyla beraber tüm sürümleri test ediyoruz. Eğer bu sürüm BETA kullanıcıları tarafından sorunsuz ve stabil olduğunu onaylarsalar bu ay bitmeden yayınlanır.

@181272 bir şey merak ettim işletim sisteminizde dahili bir güvenlik uygulaması bulunuyor mu? Defender gibi.
Güvenlik güncelleştirmeleri alıyor. Onun dışında basit parola kullanmadığınız sürece kolay kolay güvenlik sorunu yaşamazsınız. Wine isimli yazılımı kurarsanız Windows virüsleri tarafından (sadece Wine'nın kullandığı sanal Windows klasörleri) etkilenebilir.

Hocam Dual Boot kullanabilirsiniz.
Evet ama 2 yıldır Linux kullanmadım, en son 2 yıl önce Cyborg ve Kali kullanıyordum o kadar ama bildiklerimi de çoktan unuttum. Ayrıca böyle bir sistemi ben bir kere kullanırsam Windows'a bir daha zor bakarım, bu yüzden de Battlefield 1 ve Adobe programlarından vazgeçmekten korkuyorum. 😁

Evet ama 2 yıldır Linux kullanmadım, en son 2 yıl önce Cyborg ve Kali kullanıyordum o kadar ama bildiklerimi de çoktan unuttum. Ayrıca böyle bir sistemi ben bir kere kullanırsam Windows'a bir daha zor bakarım, bu yüzden de Battlefield 1 ve Adobe programlarından vazgeçmekten korkuyorum. 😁
O zaman haklısınız :D.

Ekran kartınız tamamen uyumlu çalışırsa Wine isimli yazılım sayesinde Battlefield 1 çalışabilir ancak Adobe programları konusunda alışkanlığınız varsa kendi işletim sistemimi açık açık bende önermem. :) Sanal makinede deneyip ondan sonra da karar verebilirsiniz.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı