yusufbaba16
Kilopat
Daha fazla
Anladım ben yapamam gibi geliyor . Teşekkür ederim.0.7 uçlu kalemin ucunu oraya geçirip, yavaş yavaş düzelteceksiniz, biraz sıcak olursa kırılma ihtimali azalır.
Güzel olur aslında hocam ama , kargo falan uğraşmak içimden gelmiyor . Birde işlemci 550₺ tamirine 200₺ derse değmez hocam siz kaça yaptırdınız ?Bende sen gibi denedim2 PIN'i koparmıştım dediğim adamın numarasını nasıl verebilirim acaba sana? Ona bir sor istersen.
Hocam pek mantıklı gelmiyordu bana ve pin kayboldu yok oldu gitti.Hocam pin koptuysa anakarta nereye denk geliyorsa koyun oraya o PIN'i.
Sonra işlemciyi koyun normal bir şekilde.
Anladım ben yapamam gibi geliyor. Teşekkür ederim.
Pin koptu arkadaşlartamirini kaça nerede yaparlar?
Güzel olur aslında hocam ama, kargo falan uğraşmak içimden gelmiyor. Bir de işlemci 550₺ tamirine 200₺ derse değmez hocam siz kaça yaptırdınız?
Hocam bir şekilde link atabilmeniz lazım bana . Bende bir sormam lazim nasıl yapsak acabaHocam bir türlü linki atamıyorum silip duruyorlar. Ben R5 5600 işlemciyi toplam 11 pine 700vermiştim.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.