yusufbaba16 Kilopat Katılım 2 Kasım 2019 Mesajlar 276 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Mayıs 2023 #1 Merhaba, Ryzen işlemcimin 1 tane PIN'i yamuldu. Çok uzun hikaye gün içinde 10 kez sök tak yapmak zorunda kaldım. Son takışta pin yamuldu kurtarılabilir mi? Dosya Ekleri IMG_20230521_165133.jpg 154,1 KB · Görüntüleme: 124
Merhaba, Ryzen işlemcimin 1 tane PIN'i yamuldu. Çok uzun hikaye gün içinde 10 kez sök tak yapmak zorunda kaldım. Son takışta pin yamuldu kurtarılabilir mi?
Marix Petapat Katkıda Bulunan 1000'e Doğru Çözüme Giden Yol İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 4 Şubat 2023 Mesajlar 18.836 Çözümler 976 21 Mayıs 2023 #11 0.7 uçlu kalemin ucunu oraya geçirip, yavaş yavaş düzelteceksiniz, biraz sıcak olursa kırılma ihtimali azalır. Artı 0 Eksi
0.7 uçlu kalemin ucunu oraya geçirip, yavaş yavaş düzelteceksiniz, biraz sıcak olursa kırılma ihtimali azalır.
KS KS yusufbaba16 Kilopat Katılım 2 Kasım 2019 Mesajlar 276 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Mayıs 2023 #12 Marix dedi: 0.7 uçlu kalemin ucunu oraya geçirip, yavaş yavaş düzelteceksiniz, biraz sıcak olursa kırılma ihtimali azalır. Genişletmek için tıkla... Anladım ben yapamam gibi geliyor . Teşekkür ederim. pin koptu arkadaşlar Tamirini kaça nerede yaparlar ? rafetsunal dedi: Bende sen gibi denedim2 PIN'i koparmıştım dediğim adamın numarasını nasıl verebilirim acaba sana? Ona bir sor istersen. Genişletmek için tıkla... Güzel olur aslında hocam ama , kargo falan uğraşmak içimden gelmiyor . Birde işlemci 550₺ tamirine 200₺ derse değmez hocam siz kaça yaptırdınız ? Son düzenleme: 21 Mayıs 2023 Artı 0 Eksi
Marix dedi: 0.7 uçlu kalemin ucunu oraya geçirip, yavaş yavaş düzelteceksiniz, biraz sıcak olursa kırılma ihtimali azalır. Genişletmek için tıkla... Anladım ben yapamam gibi geliyor . Teşekkür ederim. pin koptu arkadaşlar Tamirini kaça nerede yaparlar ? rafetsunal dedi: Bende sen gibi denedim2 PIN'i koparmıştım dediğim adamın numarasını nasıl verebilirim acaba sana? Ona bir sor istersen. Genişletmek için tıkla... Güzel olur aslında hocam ama , kargo falan uğraşmak içimden gelmiyor . Birde işlemci 550₺ tamirine 200₺ derse değmez hocam siz kaça yaptırdınız ?
utkuymus Hectopat Katılım 15 Temmuz 2021 Mesajlar 1.989 Çözümler 16 Yer Esenyurt İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 21 Mayıs 2023 #13 Hocam pin koptuysa anakarta nereye denk geliyorsa koyun oraya o PIN'i. Sonra işlemciyi koyun normal bir şekilde. Artı 0 Eksi
Hocam pin koptuysa anakarta nereye denk geliyorsa koyun oraya o PIN'i. Sonra işlemciyi koyun normal bir şekilde.
KS KS yusufbaba16 Kilopat Katılım 2 Kasım 2019 Mesajlar 276 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Mayıs 2023 #14 utkuymus dedi: Hocam pin koptuysa anakarta nereye denk geliyorsa koyun oraya o PIN'i. Sonra işlemciyi koyun normal bir şekilde. Genişletmek için tıkla... Hocam pek mantıklı gelmiyordu bana ve pin kayboldu yok oldu gitti. Artı 0 Eksi
utkuymus dedi: Hocam pin koptuysa anakarta nereye denk geliyorsa koyun oraya o PIN'i. Sonra işlemciyi koyun normal bir şekilde. Genişletmek için tıkla... Hocam pek mantıklı gelmiyordu bana ve pin kayboldu yok oldu gitti.
R rafetsunal Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 10 Nisan 2020 Mesajlar 1.932 Makaleler 2 Çözümler 7 22 Mayıs 2023 #15 yusufbaba16 dedi: Anladım ben yapamam gibi geliyor. Teşekkür ederim. Pin koptu arkadaşlar tamirini kaça nerede yaparlar? Güzel olur aslında hocam ama, kargo falan uğraşmak içimden gelmiyor. Bir de işlemci 550₺ tamirine 200₺ derse değmez hocam siz kaça yaptırdınız? Genişletmek için tıkla... Hocam bir türlü linki atamıyorum silip duruyorlar. Ben R5 5600 işlemciyi toplam 11 pine 700vermiştim. Artı 0 Eksi
yusufbaba16 dedi: Anladım ben yapamam gibi geliyor. Teşekkür ederim. Pin koptu arkadaşlar tamirini kaça nerede yaparlar? Güzel olur aslında hocam ama, kargo falan uğraşmak içimden gelmiyor. Bir de işlemci 550₺ tamirine 200₺ derse değmez hocam siz kaça yaptırdınız? Genişletmek için tıkla... Hocam bir türlü linki atamıyorum silip duruyorlar. Ben R5 5600 işlemciyi toplam 11 pine 700vermiştim.
KS KS yusufbaba16 Kilopat Katılım 2 Kasım 2019 Mesajlar 276 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Mayıs 2023 #16 rafetsunal dedi: Hocam bir türlü linki atamıyorum silip duruyorlar. Ben R5 5600 işlemciyi toplam 11 pine 700vermiştim. Genişletmek için tıkla... Hocam bir şekilde link atabilmeniz lazım bana . Bende bir sormam lazim nasıl yapsak acaba Artı 0 Eksi
rafetsunal dedi: Hocam bir türlü linki atamıyorum silip duruyorlar. Ben R5 5600 işlemciyi toplam 11 pine 700vermiştim. Genişletmek için tıkla... Hocam bir şekilde link atabilmeniz lazım bana . Bende bir sormam lazim nasıl yapsak acaba
utkuymus Hectopat Katılım 15 Temmuz 2021 Mesajlar 1.989 Çözümler 16 Yer Esenyurt İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 22 Mayıs 2023 #17 Pin diyagramında böyle eğer şanslıysanız takın çalışacaktır. Artı 0 Eksi