Pinti Store güvenilir mi?

O site de Cyberpunk satılıyor mu? Göremedim ben.

@Álvaro Morte @Mike_Wazowski @Maryo @ADL03

Önerebileceğiniz güvenilir bir site var mı?

Evet, Cyberpunk satılıyor. Öncelikle çalıntı hesap satışı yapmıyoruz tedarikçilerimiz yabancı olsa da. Cyberpunk 2077 oyunu ise pinti Store ismimize ait bir Steam hesabı içerisinde teslim ediliyor. Aynı şekilde Detroit, Assassin's Creed Valhalla: Ultimate Edition oyunları da bu şekilde. Genel olarak tüm oyunları aynı şekilde yapmayı planlıyoruz fakat şu an için süreç biraz yavaş ilerliyor. Bununla ilgili daha önce de foruma konu açılmıştı, tabii ki de isteyen istediği şekilde yorum yapabilir.

Evet, Cyberpunk satılıyor. Öncelikle çalıntı hesap satışı yapmıyoruz tedarikçilerimiz yabancı olsa da. Cyberpunk 2077 oyunu ise pinti Store ismimize ait bir Steam hesabı içerisinde teslim ediliyor. Aynı şekilde Detroit, Assassin's Creed Valhalla: Ultimate Edition oyunları da bu şekilde. Genel olarak tüm oyunları aynı şekilde yapmayı planlıyoruz fakat şu an için süreç biraz yavaş ilerliyor. Bununla ilgili daha önce de foruma konu açılmıştı, tabii ki de isteyen istediği şekilde yorum yapabilir.

Peki hocam steam de 249 TL olan bir oyunu Steam Key olarak nasıl 200 Tl'ye satabiliyorsunuz. Arada ki fark 50 TL. Ve bir de oyunu daha farklı şekilde 50 Tl'ye satıyorsunuz. Onu hiç anlamış değilim ve onda hiçbir açıklama yazmıyor. Peki sizin bu işten kazancınız nedir? Nasıl kar elde ediyorsunuz? Bunların açıklamasını yapar mısınız? Sakın biz toplu alıyoruz onları ucuza geliyor bize demeyin. Çünkü artık klasikleşmiş bir bahane oldu. Yukarıda isteyen istediği gibi yorum yapabilir demişsiniz bence siz çalıntı hesap satıyorsunuz hocam. Sorduğum soruların mantıklı bir cevabını verirseniz güzel olur. Başka bir örnek verecek olursak Red Dead Redemption 2 Ultimate Edition oyunun fiyatı 450 TL. Sitenizde 75 TL iken 30 TL'ye düşmüş açıklama kısmını "online erişim mevcut değildir, yalnızca hikaye moduna Steam üzerinden erişim mevcuttur demişsiniz. Madem Steam erişimi var neden Online oynayamıyorum ben bu oyunu? Altına bir de ömür boyu garantilidir yazmışsınız. Başka bir falsonuz ise "hesap içinden çıkan bonus oyunlar hediyemizdir" demişsiniz. Nasıl oluyor bu 30 TL'ye Red Dead Redemption 2 Ultimate Edition alıp üstüne bir de bonus oyun veya oyunlar verebiliyorsunuz?

Son düzenleme:
Peki hocam Steam'de 249 TL olan bir oyunu Steam Key olarak nasıl 200 Tl'ye satabiliyorsunuz. Arada ki fark 50 TL. Ve bir de oyunu daha farklı şekilde 50 Tl'ye satıyorsunuz. Onu hiç anlamış değilim ve onda hiçbir açıklama yazmıyor. Peki sizin bu işten kazancınız nedir? Nasıl kar elde ediyorsunuz? Bunların açıklamasını yapar mısınız? Sakın biz toplu alıyoruz onları ucuza geliyor bize demeyin. Çünkü artık klasikleşmiş bir bahane oldu. Yukarıda isteyen istediği gibi yorum yapabilir demişsiniz bence siz çalıntı hesap satıyorsunuz hocam. Sorduğum soruların mantıklı bir cevabını verirseniz güzel olur. Başka bir örnek verecek olursak Red Dead Redemption 2 Ultimate Edition oyunun fiyatı 450 TL. Sitenizde 75 TL iken 30 Tl'ye düşmüş açıklama kısmını "online erişim mevcut değildir, yalnızca hikaye moduna Steam üzerinden erişim mevcuttur demişsiniz. Madem Steam erişimi var neden Online oynayamıyorum ben bu oyunu? Altına bir de ömür boyu garantilidir yazmışsınız. Başka bir falsonuz ise "hesap içinden çıkan bonus oyunlar hediyemizdir" demişsiniz. Nasıl oluyor bu 30 Tl'ye Red Dead Redemption 2 Ultimate Edition alıp üstüne bir de bonus oyun veya oyunlar verebiliyorsunuz?

Öncelikle şöyle anlatabilirim 200₺'ye nasıl satıyoruz? Fark ettiyseniz o üründe şu an stok yok. Fakat 4 adet sattık o üründen, yeni bir oyun indirim gelmeden bu fiyata nasıl satıyorsunuz demekte haklısınız. Ürünü Steam üzerinden gift olarak gönderdiğimiz için yani Steam bakiyesi ile satın aldığımız için %20 indirim sağlıyoruz. Yani olay şundan ibaret Steam içerisinde birikmiş bakiyemizi Türk lirasina çeviriyoruz. Bu bakiyeyi de CS:GO gibi oyunları saatlerce oynayan arkadaşlarımız olduğu için onlardan temin ediyoruz. RDR2 ise evet söylediğiniz gibi aşırı ucuz sanırım 50+ sattık o oyundan. O oyunda da 1'den fazla hesabımız var fakat bunlar ortak hesaplar oyuna yalnızca çevrimdışı erişim verdiğimiz için 1'den fazla kişi girebiliyor. 50+ müşteriye de aynı hesabı verdik demek değil bu, kategori olarak müşterileri bölüp ona göre ayrı ayrı hesaplar veriyoruz. Zaten bu işten kâr oranımız çoğu diğer satış sitelerine göre daha az. İyi forumlar.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı