Piyano para ve zaman kaybı mı?

enes00

Decapat
Bayağıdır aklımda piyano çalmak vardı şimdi elime fırsat geçti alabiliyorum ama arkadaşım boş ve para kaybı olduğunu söylemekte. Piyano faydaları içinse onlar piyano satıcıların sözleri tarzında konuştu sizce ne yapmalıyım?

Son düzenleyen: Moderatör:
Bayağıdır aklımda piyano çalmak vardı şimdi elime fırsat geçti alabiliyorum ama arkadaşım boş ve para kaybı olduğunu söylemekte. Piyano faydaları içinse onlar piyano satıcıların sözleri tarzında konuştu sizce ne yapmalıyım?

Dostum arkadaşlarını dinleme sana ne güzel geliyorsa onu yap canın ne isterse onu çal kimseyi dinleme hoşuna gidiyorsa neden zaman kaybı olsun.

Kaç yaşındasın? Piyano erken yaşta öğrenilecek bir şey çünkü tüm parmaklarını aynı anda kullanman gerekiyor.

Hiçbir hobi para kaybı olmaz hele zaman kaybı hiç olamaz. Her hobi bizi geliştirir bir adım öteye taşır.
O yüzden, içinden geliyorsa al. Gerçekten çalmayı istiyorsan. Yoksa, köşede bir yerde tozlanıyor.

Mesela ben piyano almıştım fakat beyin felcim var, ellerimde istemdışı kasılmalar var diye bıraktım hevesimi kaybedip. Arada bir çalıyorum ama çoğu zaman köşede tozlanıyor.
Sen de benim gibi bir anlık hevesle alıp bırakmayacaksan al aksi takdirde parana yazık olur.

Son düzenleme:
Şöyle diyeyim, çocukluktan itibaren piyano çalan birisini tanıdım. Kendisi bu işte oldukça iyi. Konser falan veriyor. Şu yaşta öğrenmek ve adapte olmak oldukça zor olacaktır senin için. İlk önce bunu bilmen lazım. İmkansız değil ama el koordinasyonunun baya bir gelişmesi lazım. Genelde zayıf elle bir şey doğru düzgün bir şey yapamazsın.

Hiçbir hobi vakit kaybı değildir. Piyano bir sanat parçasının üretildiği alettir ama 2 gün sonra bıkıp bırakacaksan alma. Parana ve emeğine yazık.

Piyano almadan önce bence gidip piyano çalınan bir yerde takılman hem maddi açıdan hem de heves açısından daha yararlı olabilir. Aklında bulunsun.

Şöyle diyeyim, çocukluktan itibaren piyano çalan birisini tanıdım. Kendisi bu işte oldukça iyi. Konser falan veriyor. Şu yaşta öğrenmek ve adapte olmak oldukça zor olacaktır senin için. İlk önce bunu bilmen lazım. İmkansız değil ama el koordinasyonunun baya bir gelişmesi lazım. Genelde zayıf elle bir şey doğru düzgün bir şey yapamazsın.

Hiçbir hobi vakit kaybı değildir. Piyano bir sanat parçasının üretildiği alettir ama 2 gün sonra bıkıp bırakacaksan alma. Parana ve emeğine yazık.

Piyano almadan önce bence gidip piyano çalınan bir yerde takılman hem maddi açıdan hem de heves açısından daha yararlı olabilir. Aklında bulunsun.
Kısacası "Tolstoy'un Bisikleti"

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı