Benim evimde oturursanız Türk Telekom. Hız ise 5 Mbps.
kota yok değil mi kotalar kalkmıştı ?75 TL ödüyorum, hızım 19:00-00:00 arası 25Mbps, 00:00-19:00 arası (19 saat) 100Mbps. Stabil ve fiyat olarak bir tane rakip gösteremezsiniz.
Eki Görüntüle 439952
(testi 2 dakika önce yaptım) (Kablonet)
Ben söyleyeyim, Türkiye'de 20'i geçmeyen sitede mevcut altyapısı olan Vodafon Fiber 99Mbps 99TL kampanyası dışında rakip bulamadım..
Tabi ki kota yok.kota yok değil mi kotalar kalkmıştı ?
Bende Turksat kullanıyorum ama online oyunlarda bazen can sıkıcı olabiliyor.PUBG LİTE genelde 69 ping bazı günler 140 ları geçiyor. Aslında superonline dan yanayım.75 TL ödüyorum, hızım 19:00-00:00 arası 25Mbps, 00:00-19:00 arası (19 saat) 100Mbps. Stabil ve fiyat olarak bir tane rakip gösteremezsiniz.
Eki Görüntüle 439952
(testi 2 dakika önce yaptım) (Kablonet)
Ben söyleyeyim, Türkiye'de 20'i geçmeyen sitede mevcut altyapısı olan Vodafon Fiber 99Mbps 99TL kampanyası dışında rakip bulamadım..
Ben CS GO BF4 BF1 de bir sorun yaşamadım. Son zamanlarda sadece BF1 oynuyorum ve pingim 50 altında %90. PC'me ethernet ile bağlı internet ve sıçrama vs. yapmıyor.Bende Turksat kullanıyorum ama online oyunlarda bazen can sıkıcı olabiliyor.PUBG LİTE genelde 69 ping bazı günler 140 ları geçiyor. Aslında superonline dan yanayım.
Eki Görüntüle 439957
Katılıyoum..Oturduğun yere bağlı bu. Burada en iyi olan internet senin orada berbat olabilir.
Aynen öyle, arkadaşım Beylikdüzüne taşındı bahtsız.. altyapı yok olduğu sitede, karşısında fiber var yanında 25Mbps internet alabilen var kendi binasında 10Mbps alabilen var arkadaşım nereyi arasa 3-4-5 bilmem ne dediler gitti o da 10Mbps Superbox aldı mecbur... Şaka gibi yani 2020'e geliyoruz Sokağın bir tarafında fiber var diğer tarafta kimse 10Mbps bile sağlayamıyor... (Türknet 5 alabilirsiniz demiş)Oturduğun yere bağlı bu. Burada en iyi olan internet senin orada berbat olabilir.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.