Plati.ru dan RDR2 alınır mı?

dostum selam,ben de sadece story oynamak için almak istiyorum ama senin dediğin satıcıyı bulamadım yardımcı olabilir misin

Bu satıcıdan alabilirsiniz. Kendi Steam hesaplarını veriyorlar offline çekilde. Online'a giremiyorsunuz. Storyniz bitince muhtemelen geri alıyorlar.

Benim aldığım satıcı da aşağıda atacağım ama benim sorun yaşamamam sizin yaşamayacağınız anlamına gelmez bilginiz olsun ama sorun olma halinde paranız iade veya yeni hesap veriyorlar.

 
Buy Red Dead Redemption 2 Special +PATCH [AutoActivation]🔥 and download şu satıcıdan RDR2 almak istiyorum ama ilk önce buraya danışmak istedim. İlk kez alacağım bir sıkıntı yaşar mıyım? Bir de Auto activation ne oluyor?

Hocam hesapların hepsi çalıntı en fazla 1 ay oynarsın o da sürekli bağlantı sorunu yaşarsın. Lisans anahtarı şeklinde almanı tavsiye ederim. Eklersin kendi hesabına kafan rahat.

 
Son düzenleyen: Moderatör:
Üst yorumlarda berke Parlar'ın dediği yöntemle çalışan hesaplar satıyor çoğu kullanıcı. Ben 1 ay önce satın aldım hâla kullanıyorum hesap gitme patlama gibi bir derdi de yok. Tercih meselesi virüs ihtimali yüksek bir yöntem fakat sorunsuz.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı