hocam bende şimdi rdr2 key olarak almayı düşünüyorum normal tr ip sinde sorun çıkmıyor dimi vpn ile felan oynanamız gerekmıyor ?Key olarak alınabilir daha önce aldım ve bir sorun yaşamadım. Hesap alma işiyle key alma işi birbirinden farklı hesap konusunda illegal bir ortam dönerken key satışı gayet normal siteler gibi oyun keyleri satıyorlar bir sorun yaşayacağınızı sanmıyorum.
Bunu denemeden bilemezsiniz. Bazı keyler her ülkede çalışmaz. Eğer çalışmaz ise vpn kullanın. Vpn ile aktifleştirdikten sonra normal ip ile girebilirsiniz. Tamamiyle deneyimimden konuşuyorum teorik değil. Tabii durum başka da olabilir.hocam bende şimdi rdr2 key olarak almayı düşünüyorum normal tr ip sinde sorun çıkmıyor dimi vpn ile felan oynanamız gerekmıyor ?
Dostum buradan alınan oyunlara resmi güncelleme geldiği zaman oyunu güncelleyebiliyor muyuz?Plati.ru sitesi güvenilir site. Plati.ru Gittigidiyor gibi aracı bir kurum yani kendi satmıyor zaten bu yüzden satıcı puanına göre bakıp alınır. Kredi kartı ödemesi için de yaygın olan PayU altyapısı kullanıyor yani kart bilgilerin Plati.ru ile paylaşılmıyor. Güvenle alışveriş yapabilirsin.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.