Plati.ru'dan İninal Kart İle GTA 5 Alınır mı?

Peki sanal kartı nasıl alıcam yardımcı olurmusunuz
Kredi kartın varsa internet şubesinden hemen alabiliyorsun

Sanalkart dediğin sanırım ininal tarzı kartlar değil mi ? Yoksa paypal gibi birşey mi ?
Hayır normal kredi kartının ek kartı gibi düşün ama limitini kendin belirliyorsun alışveriş yapacağın zaman tutarını belirliyorsun alışverişini yapıyorsun tutarı kredi kartından çekiyor sanalkarttan alışveriş yapıyorsun limitini 0.1 ile limitine kadar çıkartabiliyorsun internet şubende sanalkart başvurusu oluyor 2 dk da açılıyor

Kredi kartın varsa internet şubesinden hemen alabiliyorsun

Hayır normal kredi kartının ek kartı gibi düşün ama limitini kendin belirliyorsun alışveriş yapacağın zaman tutarını belirliyorsun alışverişini yapıyorsun tutarı kredi kartından çekiyor sanalkarttan alışveriş yapıyorsun limitini 0.1 ile limitine kadar çıkartabiliyorsun internet şubende sanalkart başvurusu oluyor 2 dk da açılıyor
Teşekkür ederim açıklama için. Bende de ininal kart var da bi arkadaş kredi kartımı böyle sitelere vermek istemiyorum demişti. Bende düşündüm ki ininal kartımı verip şifresini değiştireyim sizce bi sıkıntı çıkarmı sitede ?

Teşekkür ederim açıklama için. Bende de ininal kart var da bi arkadaş kredi kartımı böyle sitelere vermek istemiyorum demişti. Bende düşündüm ki ininal kartımı verip şifresini değiştireyim sizce bi sıkıntı çıkarmı sitede ?
Maalesef inial kart bilmiyorum kullanmıyorum cebşubeleri ve sanalkartlarım var onlarla yapıyorum alışverişlerimi gayet güvenilir.

Bi sorun olmazsa bende yarın sabah alacağım inşallah. Bana bol şans dileyin. Zaten deneme amaçlı alacağım. Steamde var zaten. Neyse bol şanslar :D

İlk çıktığında Max Payne 3 ve Shark Card ile 154 liraya Steam'den almıştım, o zamanlar (ki 1.25 yıl öncesi felan.) bilgisayarlar konusunda hiç bilgim yoktu. Dizüstüm lowestta 25-30 fps alınca (iadeden de haberim yoktu...) öyle oynuyordum. Şu an 4-5 günlük GTX 1060 sistemim var, oyun olmuş 10 lira...

Arkadaşlar bende @Xoloth un verdiği linkten aldım ama bana yanlış kullanıcı adı ve şifre geldi. Yada ben yanlış yeri yazdım. Kullancı adı ve şifre satın aldıktan sonra en yukarda gözüküyor değil mi şöyle--> kullanıcı adı:şifre şeklinde değil mi? Ben yazdım olmadı. Satıcıyada mesaj atılamıyor. Ne yapıcam ben yardım ederseniz sevinirim lütfen

Arkadaşlar bende @Xoloth un verdiği linkten aldım ama bana yanlış kullanıcı adı ve şifre geldi. Yada ben yanlış yeri yazdım. Kullancı adı ve şifre satın aldıktan sonra en yukarda gözüküyor değil mi şöyle--> kullanıcı adı:şifre şeklinde değil mi? Ben yazdım olmadı. Satıcıyada mesaj atılamıyor. Ne yapıcam ben yardım ederseniz sevinirim lütfen

Satıcıya yanlış şifre yazıp olumsuz şekilde geri bildirim yapınca size yeni hesap veriyorlar ve evet kullanıcı adı:şifre şeklinde

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı