Plati.ru’dan Netflix hesabı almak

Amiatinus

Decapat
Ben 1 ay kadar önce plati.ru’dan Netflix hesabı aldım ve içinde kredi kartı var ve üyelik hala devam ediyor yani ay ay o bilinmeyen kredi kartından para çekiliyor ancak o kredi kartının kime ait olduğunu bilmiyorum. Muhtemelen Yabancı ülkeden birisinin, ne yapmam lazım ? Hesabı iptal mi ettirsem ? Yoksa bir zarar gelmez mi ?

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu ahlaki bir soru cevabını kendinde aramalısın. Eğer ki birinin hesabını para vermeden ve izin almadan kullanmak senin için sorun yaratmıyorsa kullanmaya devam et ama ben böyle olduğunu bilmiyordum filan diyeceksen hesabı iptal ettirmen hesap sahibinin parasını yakman anlamına gelir hiçbir şey yapmadan hesaptan çıkabilirsin.
"Bir zarar gelmez mi?" derken neyden bahsettiğini anlamadım. Kime zarar gelecek?

İlk kez o siteden BF 1 almıştım sandım ki oyun ile ilgili bir ürün anahtarı, link falan veriyorlar oyun geliyor. Çalıntı hesabın kullanıcı adı ve şifresi gelmişti. Şimdi gizli sorusunda kadar veriyorlarmış Origin hesabının. Ağlayanın malı gülene hayır etmez. 4 Kişi ortak olup Netflix aldık sorunsuz kullanıyoruz aylardır. Böyle hesap alın kendiniz, vicdanınız rahat etsin bence.

İlk kez o siteden BF 1 almıştım sandım ki oyun ile ilgili bir ürün anahtarı, link falan veriyorlar oyun geliyor. Çalıntı hesabın kullanıcı adı ve şifresi gelmişti. Şimdi gizli sorusunda kadar veriyorlarmış Origin hesabının. Ağlayanın malı gülene hayır etmez. 4 Kişi ortak olup Netflix aldık sorunsuz kullanıyoruz aylardır. Böyle hesap alın kendiniz, vicdanınız rahat etsin bence.

Eyvallah cevaplarınız için

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı