Plati'den Oyun Key'i Almak

Key diyor başlık ama hesap demiyor ki? Burada da key yazdığı için örnek olarak bu alınır mı diye sordum.
Hocam bu sistemi ben bilmiyorum bu direk kod vermiyor sana ve eğer windows korsan ise microsoft store çalışmıyor diye biliyorum. Bu sistem sana activator veriyor ve microsoft store üzerinden aktif ediyor sen etmiyorsun denemek lazım bir kere. Yorumlar olumlu.

Hocam bu ilginç bir sistem sana activator veriyorlar falan bende alıcaktım ama aklıma yatmadı pek bu sistem. Bu sistemi bilen açıklarsa iyi olur.

Hocam sistem sizin önyargınızda ki kadar kötü değil ve hesap şeklinde verilmiyor o link. Lütfen gereksiz yorum yazmayın.
Sıkıntı yaşayan çok var. Önyargıda bulunmuyorum, okuduğum şeyi yazıyorum. Benim yorumumun boş olup olmadığını değerlendirebilecek seviyede değilsin. Hem de gelmiş ben bu sistemi bilmiyorum diyorsun, ne değişik bir insansın. Boş yorum yazma diyen kişiye bak hele.

Sıkıntı yaşayan çok var. Önyargıda bulunmuyorum, okuduğum şeyi yazıyorum. Benim yorumumun boş olup olmadığını değerlendirebilecek seviyede değilsin. Hem de gelmiş ben bu sistemi bilmiyorum diyorsun, ne değişik bir insansın.
Sen yorum okuyorsun ben kullanıyorum sen buraya mesaj yazacak seviyede değilsin. Kullansaydın satıcıların sorunları hemen hallettiğini bilirdin.

Sen yorum okuyorsun ben kullanıyorum sen buraya mesaj yazacak seviyede değilsin. Kullansaydın satıcıların sorunları hemen hallettiğini bilirdin.
Bak hala konuşuyor. Bunları karşıma geçip de söylesene yaman delikanlı. Klavyeden laf atmak kolay tabi. Ben yüzlerce kişinin dediği şeye mi inanacağım yoksa kendinden bi’ haber hadsizin dediğine mi inanacağım? Kullandın da ne oldu? Bir tarafın arşa erdi mi?

Bak hala konuşuyor. Bunları karşıma geçip de söylesene yaman delikanlı. Ben yüzlerce kişinin dediği şeye mi inanacağım yoksa kendinden bi’ haber hadsizin dediğine mi inanacağım? Kullandın da ne oldu? Bir tarafın arşa erdi mi?
Neden kudurdun reis? Ağzı olan konuşuyor. İstediğin yerde suratına söylerim çılgın yetişkin.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı