Platonik Aşıklıktan Kurtulma

Hocam Instagram hesabını biliyorum ama takip etmiyorum. Şimdi gidip 2 önce 15 saniye konuştuğun biri gelip sana istek atsa saçma olmaz mı? Bu konular burada konuşulmaya pek müsait değil bence. 😀

O konuda haklısın, burada pek konuşulmaz.

Benden tavsiye almak istiyorsan ulaşabileceğin bir yer verebilirim kendi yaşadıklarımıda gösterebilirim.

En son olarak dediğim gibi, hevesin tavan hala yapmadıysa konuyu kapat bırak.

Son düzenleme:
Fake hesapta ne bileyim. Hiç böyle işlere girişmedim. Hem hesap kapalı kabul etmeme ihtimali de var.

Hocam bir fake hesap açın lütfen kabul et falan gibi isim koyun kabul etmezse bir tane daha açın ve kabul ederse yazışmaya başlayın sizin olduğunuzu anlamaz zaten görüşlerini öğrenmiş olursun :d

O konuda haklısın, burada pek konuşulmaz.
Benden tavsiye almak istiyorsan ulaşabileceğin bir yer verebilirim kendi yaşadıklarımıda gösterebilirim.
Aslında olabilir. Discord varsa olabilir ama bunu tek bu kız için değil bir hayat dersi olarak ve ileride başıma gelebilecek şeyler için istiyorum.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı
09:05:00