Platonik Aşk nasıl ilerletilmeli?

IX. Corleone

Hectopat
Yer
Corleone
Uzun ilişkide ihanete uğrayıp yeniden birisine aşık olmaya ne deniyor? :D Henüz ikili diyaloglara gireli 1,5 hafta falan oldu. Benzer zevklerimiz var ve gerçekten çok iyi birisi, açılmak istiyorum ama bir yandan da çekiniyorum erken olduğunu düşünüyorum. Bir yandan da arkadaşı olarak kalmak istemiyorum, ne yapmalıyım? :D Sınav senemdeyim... İkimizin de hedefleri aynı.

Son düzenleyen: Moderatör:
@IX. Corleone, nasıl bir ihanete uğradığınıza bağlı aslında. İhanetin büyüğü, küçüğü olmaz da gene de sormak istedim.

@IX. Corleone, anladığım kadarıyla bu düşündüğünüz ilişkide bir sorun yok, aynı kız değil. Doğru mudur?

@IX. Corleone, sizin bu ön yargınız ihanetten daha kötü, biliyor musunuz? Belki de düşündüğünüz kız, ön yargınızı kırabilecek birisi. Önceki kişiyle yaşadığınız sorunu yeni kişiye yansıtır ya da anlatırsanız ne ilişki ne de dostluk olur. Bunu aşın önce.

@IX. Corleone, sizin bu ön yargınız ihanetten daha kötü, biliyor musunuz? Belki de düşündüğünüz kız, ön yargınızı kırabilecek birisi. Önceki kişiyle yaşadığınız sorunu yeni kişiye yansıtır ya da anlatırsanız ne ilişki ne de dostluk olur. Bunu aşın önce.
Bahsettiğiniz ön yargıyı anlayamadım? Fakat şunu söyleyebilirim ki önceki kişi ile olan bütün bağlarımı kopardım ve benim dünyamda yeri yok. Düşünmüyorum bile onu. Unutamama ya da özleme gibi sorunlarım yok.

Çekinmenizin sebebi, önceki ihanetin aklınıza gelme sebebinden açılamıyorsunuz. Bunu aşın, demek istediğim bu.
Hayır aslında sebebi bu değil. Üzerimde sınav kaygısı var birazcık ve hata yapmak istemiyorum. Tek kafama takılan bu, ha bir de "Erken mi acaba?" diye düşünüyorum. Sonuçta daha birbirimizi yeni yeni tanımaya başladık, küçük küçük flörtleşip öyle mi açılsam acaba diyorum.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı