Platonik aşktan nasıl kurtulunur?

DEAD7412

Decapat
Yer
Tokat
Merhaba. Lise 3'e gidiyorum ve platonik olduğum bir kız var, aynı okuldayız. Sürekli görüyorum, daha önce hiç sözlü bir muhabbetimiz olmadı, ben de direkt Instagram üzerinden istek attım. Reddetti, bunu 10 kere yapınca da engelledi ( çok fazla istek attım ). Şu anda ne yapacağımı bilemiyorum. Başka bir kişiyi ise düşünemiyorum, hep aklımda o oluyor. Daha önce böyle bir şey yaşamamıştım. Şu anda sizce ne yapmalıyım?

Git konuş olmazsa tecrübe kazanırsın.
ya iyi hoş tecrübe kazanmakta önemli ama şimdi aynı okulda olduğumuz içinde rezil olmakta istemiyorum bir yandan.

Sonuçta zaten Instagram'dan engelledi benim aptallığım yüzünden belki bununla bile arkadaş çevresinde alay konusu olmuşumdur üstüne bir daha konuşup ağır red yersem rezil olurum.

Son düzenleme:
Neden 10 kere istek atıyosunuz ki hocam bir kere kabul etmeyen 8.de kabul mu edecek yani? İstemiyor veya beğenmiyor diyelim. Kafanda beni beğenmedi ve kabul etmedi yapacak bir şey yok deyip bitir.

Neden 10 kere istek atıyosunuz ki hocam bir kere kabul etmeyen 8.de kabul mu edecek yani? İstemiyor veya beğenmiyor diyelim. Kafanda beni beğenmedi ve kabul etmedi yapacak bir şey yok deyip bitir.

Dediğiniz şey doğru ben zaten benim aptallığım diye belirttim onu önemli olan şu an ne yapmalıyım beni dara sokan şey belirsizlik yani net olarak bana seni istemiyorum demedi sonuç olarak 10 kere istek atan birini bende aynı şekilde engellerdim.

Dediğiniz şey doğru ben zaten benim aptallığım diye belirttim onu önemli olan şu an ne yapmalıyım beni dara sokan şey belirsizlik yani net olarak bana seni istemiyorum demedi sonuç olarak 10 kere istek atan birini bende aynı şekilde engellerdim.

Seni istiyor olsaydı isteğini kabul ederdi. İlla ağzından duymak mı istiyorsun seni istemiyorum lafını. Bu seni daha çok yıpratır emin ol. Boş ver başka kız mı yok onu düşünmemeye çalış.

Seni istiyor olsaydı isteğini kabul ederdi. İlla ağzından duymak mı istiyorsun seni istemiyorum lafını. Bu seni daha çok yıpratır emin ol. Boş ver başka kız mı yok onu düşünmemeye çalış.
Bilmiyorum işte daha önce hiç sohbetimiz bile olmadı öğle araları motorumla okulun önündeki marketin arkasına gidip oturuyorum ve sürekli yanımdan geçiyor bir arkadaşıyla bugün öğle arasında arkamı döndüğümde yansımadan izlerken arkalarını dönüp yürürken bana bakıyorlardı buradaki belirsizlikte benle alaymı ediyor yoksa merakmı ediyor onu anlamaya çalışıyorum vazgeçmeyi denedim ama sürekli okulda gördüğüm için unutamıyorum ve başkasını düşünemiyorum biliyorum çok ergence bir durum ama durum böyle.

Ben bir kız olsaydım ve seni merak ediyor olsaydım takip isteğini kabul ederdim ve bakalım acaba yazacak mı bana yazarsa ne yazacak diye düşünürdüm.

Cevap çok basit başka şeylere odaklanacaksın. Aklına geldiği an başka şeyler düşüneceksin. Telefonunda fotoğrafı ya da ona ulaşabileceğin bir şey varsa da sileceksin. Mümkün olduğunda zihnini ondan uzak tutacaksın. Her aklına geldiğinde pembe hayallare dalıp el ele gezdiğinizi falan düşünürsen unutman imkansızlaşır, daha çok bağlanırsın.

Sana istemiyorumun ötesi bir şey demiş gibi farz et.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı