Platonik aşktan nasıl kurtulunur?

Cevap çok basit başka şeylere odaklanacaksın. Aklına geldiği an başka şeyler düşüneceksin. Telefonunda fotoğrafı ya da ona ulaşabileceğin bir şey varsa da sileceksin. Mümkün olduğunda zihnini ondan uzak tutacaksın. Her aklına geldiğinde pembe hayallare dalıp el ele gezdiğinizi falan düşünürsen unutman imkansızlaşır, daha çok bağlanırsın.
Bugün telefonum okulda bi odaya şarja takmıştım o sıradada sınava girmiştim ben sınavdayken telefonumdan kendi resmini çekmiş.

Bugün telefonum okulda bi odaya şarja takmıştım o sıradada sınava girmiştim ben sınavdayken telefonumdan kendi resmini çekmiş.
Eğer gerçekten böyle bir şey olduysa kıza yürümek için neyi bekliyorsun ki? Kızı yalnız bulunca falan git ''telefonumun kamerasını çok sevdin sanırım'' gibi hafif sataşarak konuşma başlat.

bilmiyorum benle dalga geçtiğini düşünüyordum. sonuçta hala engeli açmamış.
Çok öz güvensizsin. Kız belli ki sana güzel bir işaret bırakmış, sen hala sosyal medya arkasına sığınıp engeli kaldırmasını mı bekleyeceksin. En azından git konuş ve ilk başta kıza verdiğin kötü imajın, aslında öyle olmadığını göstermiş olursun.

ve birşey söylemem gerekiyor ben bir aptalım hemde çok ben kıza yazmak yerine yanlışlıkla babasına yazdım kameram güzelmi gibi şeyler dedim sonra babası ciddiye alıp kızı baya azarlamış kız sınıfta ağlamış ordan bi arkadaşım dedi sen babasınamı yazdın diye şuan o kadar kötü hissediyorumki keşke yerin dibine gireydimde yazmasaydım.

sizce gidip özür dilesem ibreyi döndürebilirmiyim ?

Son düzenleme:
Ve bir şey söylemem gerekiyor ben bir aptalım hem de çok ben kıza yazmak yerine yanlışlıkla babasına yazdım kameram güzel mi gibi şeyler dedim sonra babası ciddiye alıp kızı bayağı azarlamış kız sınıfta ağlamış oradan bir arkadaşım dedi sen babasınamı yazdın diye şu an o kadar kötü hissediyorum ki keşke yerin dibine gireydimde yazmasaydım.

Sizce gidip özür dilesem ibreyi döndürebilir miyim?

Ya taramavalo adlı arkadaşa katılıyorum arkadaşım niye gidip okulda konuşmuyorsun? Sanaldan konuşarak samimiyet ilerletilmiyor duygu falan bağlamıyor insanlar.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı
09:05:00