PlayStation 3'de ağ seçenekleri kayboldu

En3spolat

Femtopat
Yer
Novigrad
Daha fazla  
Görselden de gördüğünüz gibi PlayStation 3'ün ağ seçenekleri kaybolmuş durumda, bu seçenekleri geri getirmenin bir yolu var mı?
(Cihazı sıfırlamak istemiyorum, çözüm öneriniz sıfırlamak dışında olursa sevinirim.)

Dosya Ekleri

• 20200909_170558.jpg
    20200909_170558.jpg
    2,4 MB · Görüntüleme: 84
Orijinal yazılımı USB'ye kopyalayıp tekrar kurarak çözüleceğini düşünüyorum. Bu siteden son sürüm orijinal yazılıma erişebilirsiniz. Bu işlem oyunlarınızı silmez. HEN ise ve korsan oyunlarınızı(varsa) tekrar kullanmak istiyorsanız HFW kurmanız gerekir. CFW'li ise aynı şekilde CFW yi kurmanız gerek.
Aslında sorunun temelinde cihaza oyun eklemeye çalışıyordum, ama kırma işlemi yaptırdığım kişi Multiman'ı kitlemiş, Multiman'ı açmak için HEN kurmam gerekti. HEN kurmak için de 4.86 HFW kurdum ve HEN'in kurulumunu başlatabildim. Bu kurulumun başlamasının akabinde HEN'in cihaza eklenmesi için Remote Play (Uzaktan Oynatma) seçeneğini çalıştırdım, geri çıktığım zamanda ağ seçenekleri kayboldu.
---
Dediğiniz mantıklı geldi bana ama benim elimdeki sürüm Multiman'ı destekleyen son sürüm olduğu için üst bir sürüme geçmem mümkün değil. Daha önce aynı sürüm ve alt sürümlerin HFW versiyonunu kurmaya çalıştığım zaman yazılım güncel diyerek güncelleştirmeye izin vermemişti, belki CFW sürümü olur, ki olursa ve ağ seçenekleri geri gelirse tekrar HFW kurup HEN'i kurmayı deneyeceğim.

Konsolu yeniden başlatmayı denediniz mi? Konsola orijinal yazılımı tekrardan kurarsanız veya tekrar kırarsanız geri gelecektir diye düşünüyorum. Kendi hazırladığım PS3 kırma rehberine bakabilirsiniz. Aşamaları tekrarlayın. Rehberime buradan ulaşabilirsiniz.

Vallaha gönder diyeceğim. Ama garantide bir şey yapmazlar kırdırdığın için. Cihaz modeli ne bu arada?
Super Slim 12 GB fakat cihaza 500 GB Hard Disk taktırdık.
Konsolu yeniden başlatmayı denediniz mi? Konsola orijinal yazılımı tekrardan kurarsanız veya tekrar kırarsanız geri gelecektir diye düşünüyorum. Kendi hazırladığım PS3 kırma rehberine bakabilirsiniz. Aşamaları tekrarlayın. Rehberime buradan ulaşabilirsiniz.
Dostum senin dediğin aşamaları uyguladım tabii Uzaktan Oynatma kısmına kadar ☹, karşılaştığım yurt dışı kaynaklı PlayStation 3 kırma rehberinde ne olur ne olmaz PSN'e bağlanın diyordu. Ben bu adımları uygularken PSN'e bağlı değildim, muhtemelen bu durumdan kaynaklı.
Artık ne olursa olsun dedim ve sıfırladım, (tam sıfırlama değil.) düzelmedi yine ☹.Şimdi 30 saat cihazı açık tutup tam sıfırlama yapacağım. Yine düzelmezse artık bir PlayStation dükkanı bulur bir de onlara danışırım.

Son düzenleme:
Super Slim 12 GB fakat cihaza 500 GB Hard Disk taktırdık.

Dostum senin dediğin aşamaları uyguladım tabii Uzaktan Oynatma kısmına kadar ☹, karşılaştığım yurt dışı kaynaklı PlayStation 3 kırma rehberinde ne olur ne olmaz PSN'e bağlanın diyordu. Ben bu adımları uygularken PSN'e bağlı değildim, muhtemelen bu durumdan kaynaklı.
Artık ne olursa olsun dedim ve sıfırladım, (tam sıfırlama değil.) düzelmedi yine ☹.Şimdi 30 saat cihazı açık tutup tam sıfırlama yapacağım. Yine düzelmezse artık bir PlayStation dükkanı bulur bir de onlara danışırım.

Dene bakalım.

Dostum, PlayStation 3'te sürümü downgrade edebilir miyiz? Bilgin var mı?

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı