Aslında sorunun temelinde cihaza oyun eklemeye çalışıyordum, ama kırma işlemi yaptırdığım kişi Multiman'ı kitlemiş, Multiman'ı açmak için HEN kurmam gerekti. HEN kurmak için de 4.86 HFW kurdum ve HEN'in kurulumunu başlatabildim. Bu kurulumun başlamasının akabinde HEN'in cihaza eklenmesi için Remote Play (Uzaktan Oynatma) seçeneğini çalıştırdım, geri çıktığım zamanda ağ seçenekleri kayboldu.Orijinal yazılımı USB'ye kopyalayıp tekrar kurarak çözüleceğini düşünüyorum. Bu siteden son sürüm orijinal yazılıma erişebilirsiniz. Bu işlem oyunlarınızı silmez. HEN ise ve korsan oyunlarınızı(varsa) tekrar kullanmak istiyorsanız HFW kurmanız gerekir. CFW'li ise aynı şekilde CFW yi kurmanız gerek.
Super Slim 12 GB fakat cihaza 500 GB Hard Disk taktırdık.Vallaha gönder diyeceğim. Ama garantide bir şey yapmazlar kırdırdığın için. Cihaz modeli ne bu arada?
Dostum senin dediğin aşamaları uyguladım tabii Uzaktan Oynatma kısmına kadar ☹, karşılaştığım yurt dışı kaynaklı PlayStation 3 kırma rehberinde ne olur ne olmaz PSN'e bağlanın diyordu. Ben bu adımları uygularken PSN'e bağlı değildim, muhtemelen bu durumdan kaynaklı.Konsolu yeniden başlatmayı denediniz mi? Konsola orijinal yazılımı tekrardan kurarsanız veya tekrar kırarsanız geri gelecektir diye düşünüyorum. Kendi hazırladığım PS3 kırma rehberine bakabilirsiniz. Aşamaları tekrarlayın. Rehberime buradan ulaşabilirsiniz.
Super Slim 12 GB fakat cihaza 500 GB Hard Disk taktırdık.
Dostum senin dediğin aşamaları uyguladım tabii Uzaktan Oynatma kısmına kadar ☹, karşılaştığım yurt dışı kaynaklı PlayStation 3 kırma rehberinde ne olur ne olmaz PSN'e bağlanın diyordu. Ben bu adımları uygularken PSN'e bağlı değildim, muhtemelen bu durumdan kaynaklı.
Artık ne olursa olsun dedim ve sıfırladım, (tam sıfırlama değil.) düzelmedi yine ☹.Şimdi 30 saat cihazı açık tutup tam sıfırlama yapacağım. Yine düzelmezse artık bir PlayStation dükkanı bulur bir de onlara danışırım.
Dostum, PlayStation 3'te sürümü downgrade edebilir miyiz? Bilgin var mı?Konsolu yeniden başlatmayı denediniz mi? Konsola orijinal yazılımı tekrardan kurarsanız veya tekrar kırarsanız geri gelecektir diye düşünüyorum. Kendi hazırladığım PS3 kırma rehberine bakabilirsiniz. Aşamaları tekrarlayın. Rehberime buradan ulaşabilirsiniz.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.