PlayStation 3'de ağ seçenekleri kayboldu

En3spolat

Femtopat
Yer
Novigrad
Daha fazla  
Görselden de gördüğünüz gibi PlayStation 3'ün ağ seçenekleri kaybolmuş durumda, bu seçenekleri geri getirmenin bir yolu var mı?
(Cihazı sıfırlamak istemiyorum, çözüm öneriniz sıfırlamak dışında olursa sevinirim.)

Dosya Ekleri

• 20200909_170558.jpg
    20200909_170558.jpg
    2,4 MB · Görüntüleme: 84
Sony'nin sitesindeki Support'dan yardım almanı öneririm.
Dostum, zaten o tür makalelere baktım fakat benim sorunuma değinilmemiş, çözüm bulma umuduyla bir iki gün daha bekleyeceğim eğer ki çözemezsem Sony'nin bu sorunlarla ilgili iletişim kurabileceğim bir e-posta adresi mutlaka vardır, onlarla iletişime geçerim fakat şahsi fikrim bir PlayStation 3 kullanıcısını takacaklarını pek sanmamam yönünde. 🙁
Belki sizde bir çözüm fikri uyandırabilir sorundan önce ne yaptığımı diye yazayım:
Sorunla karşılaşmadan hemen önce ağ seçeneklerinden Uzaktan Oynatmayı kullanmıştım, biraz bekledikten uzaktan oynatmayı uygun değil tarzında bir uyarı geldi, geri çıktım ardından bu ağ seçenekleri ortadan kayboldu.
Orijinal oyun mu kullanıyorsunuz.
Zamanında kırdırmıştım fakat sorunumla pek alakası yok diye düşünüyorum.

Son düzenleme:
Dostum, zaten o tür makalelere baktım fakat benim sorunuma değinilmemiş, çözüm bulma umuduyla bir iki gün daha bekleyeceğim eğer ki çözemezsem Sony'nin bu sorunlarla ilgili iletişim kurabileceğim bir e-posta adresi mutlaka vardır, onlarla iletişime geçerim fakat şahsi fikrim bir PlayStation 3 kullanıcısını takacaklarını pek sanmamam yönünde. 🙁
Belki sizde bir çözüm fikri uyandırabilir sorundan önce ne yaptığımı diye yazayım:
Sorunla karşılaşmadan hemen önce ağ seçeneklerinden Uzaktan Oynatmayı kullanmıştım, biraz bekledikten uzaktan oynatmayı uygun değil tarzında bir uyarı geldi, geri çıktım ardından bu ağ seçenekleri ortadan kayboldu.

Zamanında kırdırmıştım fakat sorunumla pek alakası yok diye düşünüyorum.

Vallaha gönder diyeceğim. Ama garantide bir şey yapmazlar kırdırdığın için. Cihaz modeli ne bu arada?

Orijinal yazılımı USB'ye kopyalayıp tekrar kurarak çözüleceğini düşünüyorum. Bu siteden son sürüm orijinal yazılıma erişebilirsiniz. Bu işlem oyunlarınızı silmez. HEN ise ve korsan oyunlarınızı(varsa) tekrar kullanmak istiyorsanız HFW kurmanız gerekir. CFW'li ise aynı şekilde CFW yi kurmanız gerek.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı