PlayStation 4 9.03 Jailbreak mi Geliyor?

Bursa'da oturuyorum. Oturduğum sitede bir tane PlayStation Cafe var. Sahibini ikna edebilirsem alacağım bir tane. Aramız iyi ama satmak istemiyor.

İstanbul Avrupa tarafında oturuyorsan önerebilecegim bir yer var. Ben oradan aldım. 5 ay oldu yaklaşık. Tertemiz, sağlam.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bursa'da oturuyorum. Oturduğum sitede bir tane PlayStation Cafe var. Sahibini ikna edebilirsem alacağım bir tane. Aramız iyi ama satmak istemiyor.
Elini çabuk tutmalısın çünkü zam geldi PS'lere, eskiden (en fazla 1 ay önce) PS5 dijital 6.000TL iken şuan Sony 10.000TL'den satmakta, sıfır PS4 Slim 7.000TL

Benim dediğim yerin sitesi var. PS4 Slim 500 GB 12 ay garantili 3,500 yapmış. 5 ay önce 2,500 TL'ye almıştım. O siteden alırım dersen buradayım, yazabilirim.

Yabancı bazı kanallarda 18.03.2022 deniyor, bilmiyorum ama yakındır.

Dark Gaming diye bir kanal gördüm ve bu kanal ocak sonu şubat başı gibi bir video paylaştı vidoeda 9.03 Jailbreak 18.03.2022 yazıyordu pek inanmadım ancak şu anda mart ayındayız ve açık bulunduğuna dair haberler çıkınca beni ikna etti ancak tek düşündüğüm bu kanal sahibinin bunu nasıl bilmesi ya 1 ay öncesinde açık bulundu yayınlanma tarihi belliydi bizden sakladılar ya da bu bir tahmindi

Benim dediğim yerin sitesi var. PS4 Slim 500 GB 12 ay garantili 3,500 yapmış. 5 ay önce 2,500 TL'ye almıştım. O siteden alırım dersen buradayım, yazabilirim.

Kanka ben biraz araştırayım ama sen yine de siteyi atarsan sevinirim.

Dark Gaming diye bir kanal gördüm ve bu kanal ocak sonu şubat başı gibi bir video paylaştı vidoeda 9.03 Jailbreak 18.03.2022 yazıyordu pek inanmadım ancak şu anda mart ayındayız ve açık bulunduğuna dair haberler çıkınca beni ikna etti ancak tek düşündüğüm bu kanal sahibinin bunu nasıl bilmesi ya 1 ay öncesinde açık bulundu yayınlanma tarihi belliydi bizden sakladılar ya da bu bir tahmindi

Kanka ben biraz araştırayım ama sen yine de siteyi atarsan sevinirim.

Tabii ki de, buyur: KonsolCenneti - Oyun Dünyasına Ait Herşey Bu Cennette

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı