Playstation 4 Alınmalı mı ?

İnfamous hakkında düşüncelerinz neler ? İnfamous 2 mi almalıyım yoksa Watch Dogs mu? :ıslık:

Watch Dogs grafik açısından iyi bir oyun fakat İnFamous gerek mekanikler gerek fizikler olsun oyuncuyu terletiyor. Bir oyundan isteyeceğimiz herşey var bulmacalar, yan görevler, geliştirilebilir karakter, görevler çok güzel, seçimler yapabiliyoruz. Kendinize bir iyilik yapın ve İnFamous 2'yi alın. Şuan PSN'de bulunan İnfamous sersini tavsiye ediyorum, indirimli fiyata 1 + 2 + DLC.

Watch Dogs grafik açısından iyi bir oyun fakat İnFamous gerek mekanikler gerek fizikler olsun oyuncuyu terletiyor. Bir oyundan isteyeceğimiz herşey var bulmacalar, yan görevler, geliştirilebilir karakter, görevler çok güzel, seçimler yapabiliyoruz. Kendinize bir iyilik yapın ve İnFamous 2'yi alın. Şuan PSN'de bulunan İnfamous sersini tavsiye ediyorum, indirimli fiyata 1 + 2 + DLC.
O seriyi gördüm ama ilk oyundan heyacan alamadım sanki.. Yine de büyük ihtimal tercihim ondan yana olacak.

O seriyi gördüm ama ilk oyundan heyacan alamadım sanki.. Yine de büyük ihtimal tercihim ondan yana olacak.
Heyecanı bırakın ve o Bundle Pack'i satın alın pişman olmayacaksınız. 1. oyunu çok övmüyorum grafikler iyi değil İngilizceniz iyi isi çok güzel gelebilir. Ama 2. oyun bir yapıttır. Watch Dogs'u listeden silin. :D

Oyun hakkında bir sorunuz varsa sorabilirsiniz. Serinin bütün oyunlarını oynadım.

Play Station'daki oyunları seviyorsanız alırsınız bu kadar basit. Gerisini PC'de yapıyorsun. Alırsın Gamepad arkana yaslanırsın PC'de de oynarsın (= Zor değil yani. PS yada XBox sadece oyunları için alınır unutmayın. Bu rahatlık, TV, gaz çıkartarak oynama vs geride kaldı yok öyle bir fark. Ayrıca 5-6 aylık üyelik sürem kaldı yıllık 144 TL idi. Güncel fiyata bakmadım.

Yeni model Neo konsolda 1017 3Q düşünülüyor. Kesin bir tarih yok. Tanıtım henüz yapılmadı. Oyun seviyorsan eğer elbette PS4 alınır ama dediğim gibi ne yazık ki kötü tarihlerdesin. Yine de alabilirsiniz tabi sen bilirsin.

Ayrıca onu alayım bunu alayım demek biraz ilginç oluyor çünkü olabildiğince her oyunu almaya çalışıyor sunuz
Mesela bende 150'den fazla oyun var.

Son düzenleme:
Bence neo yu beklemeyin. Beklediğinizde ne olacağını söyleyeyim: Neo yu alacaksınız aksam eve gidip konsolu kurup basina oturduğunuzda göreceğiniz şey "Ps5 bilgileri sızdı." Bekleyen her zaman kaybeder. 1.5 yıl var Xbox'ın yenisinin çıkmasına. Lan bir buçuk sene adam oyun oynayacak bekler mi? Hemen alın ve Uncharted a sarılın derim. Neo çıkacak da oturacak ta Vr gelişecek te bekleyerek sadece ömrünüzü harcarsınız.

Yeni sürüm'ün fiyatı net değil. Ön siparişe açılan fiyatı Sony onaylı değil. Benim yorumum bence ilk çıktığı için diğer mağazalardan satıcılardan önce çıktığından dolayı insanlar gaza gelip alırlar diye yaptılar bana göre 800-850 gibi olur.

Bence neredeyse grafik farkı yok. Alacağın sistem seni 4-5 yıl götürür. Ama ps3'ü örnek verirsek 10 yıl dayandı ve az çok dayanmaya devam ediyor. Ps4 donanımsal olarak da iyi. Ve Ps Neo çıkıcak bence onu al. Bu arada birazda zevk işi. Yatarak oyun oynamak bence çok daha güzel. O Ps Plus özelliği de online oynamak için şart. Ama her ay 2-3 oyun hediye veriyorlar.

Konsolun her zaman özel oyun avantajı vardır ve bu gittikçe büyüyen bir havuzdur. Ne zaman Pc Konsol tartışılsa son noktayı koyar hep bu oyunlar. Uncharted GOW RDR GT ve daha niceleri... Konsol fanları kendi aralarında eğlenmek için bunlara ''Pc Gamer Horror Story'' diyerek dalga geçerler. bundan 40 yıl sonra da konsolun hep bu avantajı olacaktır. Pc'nin de çok avantajı var ama işte Uncharted akla gelince hepsi unutuluyor.

Konsolun her zaman özel oyun avantajı vardır ve bu gittikçe büyüyen bir havuzdur. Ne zaman Pc Konsol tartışılsa son noktayı koyar hep bu oyunlar. Uncharted GOW RDR GT ve daha niceleri... Konsol fanları kendi aralarında eğlenmek için bunlara ''Pc Gamer Horror Story'' diyerek dalga geçerler. bundan 40 yıl sonra da konsolun hep bu avantajı olacaktır. Pc'nin de çok avantajı var ama işte Uncharted akla gelince hepsi unutuluyor.
The Last Of Us unutmayalım yazık olur:D.

Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı