PlayStation 4 Pro 2023'te alınır mı?

Magamelaa

Hectopat
Daha fazla  
Hazır okul bitiyor yaz başlıyor PS4 Slim almayı düşündüm fakat Pro ile arasında fiyat farkının az olduğunu gördüm, 2023 de PlayStation 4 Pro alınır mı? Kaç yıl daha idare eder? Özellikle spor oyunlarında FIFA pes vb.

Hazır okul bitiyor yaz başlıyor PS4 Slim almayı düşündüm fakat Pro ile arasında fiyat farkının az olduğunu gördüm, 2023 de PlayStation 4 Pro alınır mı? Kaç yıl daha idare eder? Özellikle spor oyunlarında FIFA pes vb.

Kanka şu an bana göre PS 4 Pro en mantıklı konsol bende de var 4 yıldır kullanıyorum.

Kanka şu an bana göre PS 4 Pro en mantıklı konsol bende de var 4 yıldır kullanıyorum.

PS4'te FIFA 23 PS kafelerde bazı masalarda bazen kasıyor büyük ihtimal makineler gün boyu açık kaldığı için ve PS4 Pro zaten diğer modellerden güçlü olduğu için böyle bir durum olmayacağını düşünüyorum doğru mudur?

Neden en mantıklı?

Fiyatı ve performansı piyasaya göre güzel bir konsol Xbox kullanmadığım için önermek istemedim.

PS4'te FIFA 23 PS kafelerde bazı masalarda bazen kasıyor büyük ihtimal makineler gün boyu açık kaldığı için ve PS4 Pro zaten diğer modellerden güçlü olduğu için böyle bir durum olmayacağını düşünüyorum doğru mudur?

Bakımını güzel yaparsan sıkıntı olmaz oyunlarda.

Alınır ama fiyatına bağlı. Ben şahsen PS sever bile olsam Series S alırdım uzun ömürlülük açısından.

Haklısınız uzun ömürlülük açısından öyle ama Xbox kolunun alışılınanın dışında olması, kolların pilli olması, Series S'in depolamasının yetersiz olması gibi nedenler var benim için rahatlık önemlidir kolların pilini falan takip edemem, alışırsınız diyenler için zaten cok sık oyun oynamıyorum arada açar biraz oynar çıkarım, yeni çıkan hikayeli oyunlar falan çok önem taşımıyor benim için.

Fiyatı ve performansı piyasaya göre güzel bir konsol Xbox kullanmadığım için önermek istemedim.

Bakımını güzel yaparsan sıkıntı olmaz oyunlarda.

Bakımı nasıl hocam kaç ayda bir nasıl bakım yapılıyor?

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı