Playstatıon 4 pro kaç sene gider ?

EmreSngr39

Hectopat
Katılım
9 Mayıs 2017
Mesajlar
7
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Arkadaşlar PS4 pro almayı düşünüyorum evde oyun oynayacak hiç bir şey yok. Bu yaz alınıcak ne istersem PS4 pro alırsam kaç sene gider ?
(Bilgisayar alırsam da dizüstü alma şansım var ondada iyi FPS alınmıyor.)
 
Son düzenleyen: Moderatör:
2020-2021'e kadar kullanım süresi var. 3-4 yıl gider yani. Oyun fiyatlarını ucuza getirmek istersen konsoloyun.com gibi sitelerden takas yapabilirsin veya 2.el alabilirsin.
 
PS3 bile 11 sene geçmesine rağmen hala aktif olarak kullanılıyor. Yeni teknolojilerin hızla geliştiğini düşünürsek kafadan 6-7 sene gider.
 
2019'un son çeyreğinde yani 2020 de yeni jenerasyonun geleceğini var sayar isek,ayrıca yeni jenerasyonun 1-2 sene oturma süreci de var. Dolayısı ile 5 sene daha güncelliğini yitirmeden kullanılabilir.
 
2 seçenek var

1.si yeni oyun çıkar mı diyorsan 2020 yılına kadar rahat çıkar

2.si sistemin ömrü diyorsan yani oynanacak oyun diyorsan 2023e kadar rahat gider

PlayStation 4 şöyle bir cihaz. Alırken ucuz ama oyun aldıkça gelişen bir cihaz. Belki kullanım süresince 3000-4000₺ harcarsınız ama o parayı direk vermediğiniz için sizi üzmez. Exclusive oyun için bulunmaz nimettir. God of war 4 ve the last of us 2 için bile Ps4 alan olacaktır. O kadar pc ile grafik tartışması olsa bile oyun oynarken farkedilmez. 2 tane ot 2 tane sis için kavga eden var. Neyse uzatmayım ne için aldığınızı biliyorsanız öneririm deyip yazımı sonlandırıyorum
 
Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Geri
Yukarı