Arkadaşlar cevaplarınız ve yorumlarınız için hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim. Ellerinize ve kafanıza sağlık

. Tercihimi Xbox Series S'ten yana kullanıyorum. İleride en fazla beş sene geçtikten sonra ya da daha önce bulut oyun sistemleri yaygınlaşacağından dolayı ve 2021 sonuna kadar ülkemizin %90'ındaki tüm mahallelere 5G'ye erken geçiş için gerekli olan fiber altyapı geleceğinden dolayı elimizdeki iyi ve mükemmel konsolların, bilgisayarların pek de öne çıkan bir durumu olmayacak diye düşünüyorum açıkçası. Ayrıca Microsoft her yerde Series S'in "2K çözünürlükte 120 FPS'e kadar" oynatabiliyor, açabiliyor diye reklam yapması, duyurmasından dolayı Series S'in 2K çözünürlükte akıcı bir oyun deneyimi yaşatacak bir güçte ve teknik özellikte olduğunu düşündüğüm için ve bu güçteki bir konsolun; 1080p oyuncusuna en az üç, dört sene her oyunu çok akıcı bir şekilde oynatabileceğini düşündüğüm için ve konsol tutkunu bir oyuncu olmadığım için Series S'i alacağım. Zaten bütçemde fazla değil, tamam Series S üzerine 2000₺ civarı koyup, Series S'in en az iki katı gücünde olan Series X'i almak bana da çok mantıklı geliyor ama zaten Series S'i Amazon'un yurt dışı sitesinden 6 taksit, sıfır faiz ile 3700₺-3800₺ arası bir fiyata alacağım. Yurt dışı herhangi bir sitede ya da yurt içi bir sitede, mağazada sıfır faiz, taksit imkanıyla 5500-6500₺ arası bir fiyata Series X bulsaydım, kesinlikle onu alırdım ama durum böyle. Bu konu hakkında düşüncelerinizi yazarsanız sevinirim, eğer başka düşünceniz, yorumunuz yoksa "Xbox Series S" bana hayırlı olsun.