PlayStation 4 Pro vs Series S

O zaman kırık PS4 al ilgini çeken oyunları oyna sat Series S'e geç. 2 seneye XB1 ve PS4 için oyun çıkmayacak.

Xbox'la PC'de yaptığın ufak tefek işleri yapabilirsin Microsoft Edge ile.

Kırmak pek mantıklı değil benden sonraki kişi Online bölümlere erişmek isterse.
O zaman şöyle yazayım: Oyunlara ayıracak bütçeyi her türlü bulurum diyorsan PS güzeldir. Tak diye çıkartıp istediğin oyunu almak için iyi bir taraftır PS. Onun dışında her türlü oyuna açığım, yeni yeni oyunlar oynayayım ve yeni nesile geçeyim diyorsan Xbox ki zaten bir süre sonra Xbox One ve PS4 tarafına yeni oyunlar çıkmayacak. Ama yeni nesile çıkacak. Tabii sizin kararınız hangi oyunlar sizin ilginizi daha çok çekiyorsa o konsolu alın.

Hayatımda daha önce neredeyse hiç konsol tecrübem olmadı. PS tarafında sevdiğim oyunlar var. Büyük ihtimalle PS4 Pro alıp PS Plus extradaki oyunları tüketip satarım ve Xbox alırım. @berkezz arkadaşımızın dediği gibi.

Kırmak pek mantıklı değil benden sonraki kişi Online bölümlere erişmek isterse.

Hayatımda daha önce neredeyse hiç konsol tecrübem olmadı. PS tarafında sevdiğim oyunlar var. Büyük ihtimalle PS4 Pro alıp PS Plus extradaki oyunları tüketip satarım ve Xbox alırım. @berkezz arkadaşımızın dediği gibi.

Aynen öyle.

Ve hikaye tabanlı oyunlar oynayacağım büyük ihtimalle rekabetçi oyunlarda iyi değilim.

Ben rekabetçi oyunlara konsol tarafında PC'den daha iyi bir şekilde alıştım fakat benim için hikayeli oyunlar bin adım daha önde. Misal Battlefield 1 oynarken bininci defa aynı haritada aynı silahla milyonuncu kez adam öldürmek bir zaman sonra sıkıcı oluyor. Beklenmedik şekilde gelen sinir krizleri de cabası. O yüzden bana kalırsa bir oyunda binlerce saat harcamak yerine yeni mekanlara, yeni karakterlere, değişik hikayelerin içine girmek daha iyidir. İyi oyunlar.(YKS bitsin Metro Exodus'u Allah'ına kavuşturacağım)

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı
09:05:00