PlayStation 4 Slim vs Xbox One S

Dolar da düşmeyeceğine göre, stoklara girmesi halinde fiyatlarda çok düşüş olmayacak. Bu yüzden PS4'ün fiyatlarını düşüreceğini umarak PS5'i beklemek gerekir. Anlatmak istediğimi, anladınız şimdi sanıyorsam. :)

Anladım hocam :D.

Bu iki konsol arasında tercih yapmak zorunlu ise fiyatından dolayı Xbox One S derim. Ayrıca Gamepass ile de ucuza oyun oynarsınız ama yeni neslin arifesinde konsol almak mantıklı değil.

Hocam malum bu korona illetinden evde boş boş duruyoruz. Elimde olan leptop'ta yüksek grafikli oyunları kaldırmadığından konsol almak istemiştim. Xbox One S'de şuan gözüm var fakat bazıları PS4'e göre oyun grafikleri daha kötü olduğunu söylüyor. Mümkünse hem PS4 hem Xbox kullanmış biri bunu açıklayabilirmi. Gönül isterdiki PS4 alıp The Last Of Us,Uncharted gibi Exclusive oyunları oynayayım ama malum fiyatlar ortada.

Hocam malum bu korona illetinden evde boş boş duruyoruz. Elimde olan leptop'ta yüksek grafikli oyunları kaldırmadığından konsol almak istemiştim. Xbox One S'de şuan gözüm var fakat bazıları PS4'e göre oyun grafikleri daha kötü olduğunu söylüyor. Mümkünse hem PS4 hem Xbox kullanmış biri bunu açıklayabilirmi. Gönül isterdiki PS4 alıp The Last Of Us,Uncharted gibi Exclusive oyunları oynayayım ama malum fiyatlar ortada.
Ben ikisini de kullandım. Hala PS4 kullanıyorum fakat XB1 sattım. Zaten bilgisayarım yeterli olduğu için çok gereksizdi. Microsoft XB oyunlarını PC'ye getirdiği gün XB benim için bitti. Hiçbir özelliği kalmadı gözümde. Grafik olarak öyle dedikleri gibi bir durum yok. Oyundan oyuna değişen kaliteleri mevcut. Sadece ilk başlarda bazı oyunlar XB için 720p olarak çıkıyordu. Bu yüzden görüntü kalitesi kötü diye laflar çıkıyordu. Grafiklerden yana sıkıntınız olmaz. Oyununa göre bir tarafta daha iyi grafik verirken, diğerinde veremeyebilir. İki konsol içinde geçerli.

Son düzenleme:
@LightSelami
PS4 Slim, Xbox One ve One S kullandım. Yan yana oynasam belki anlardım ama ayrı zamanlarda oynadığım için anlamadım. Soğutma olarak Xbox konsolunu daha başarılı buluyorum. Kısaca grafik farkının anlaşılır düzeyde olduğunu sanmıyorum ve bu yüzden konsol alınmasını mantıklı bulmuyorum. Xbox One veya PS4 arasında seçim yaparsın. Grafik istiyorsan seçtiğin konsolun üst modelini alırsın.

Alınabilir hocam ama teşhir ürünü olup olmadığını sorun bir de İstanbul bilişim benim bildiğim distribütör garantili olarak satıyor.

Bence sırf özel oyunları için ps4 alınır Uncharted, Last of Us, İnfamous gibi oyunlar çok iyi xbox da özel oyun yok gibi varsada e işte. Grafik görmek istiyorsan parayı arttır Pc topla.

Hocam forza aynı zamanda PC de sadece Xbox a özel değil hatırlatırım.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı