PlayStation 4 vs Nintendo Switch

Ben olsam oynayacagim oyunlara göre seçerdim. Ben daha çok AAA oyunları sevdiğim için PS4 seçerim mesela, ama siz derseniz ki ben animal crossing,Mario oynamak istiyorum Nintendo alırsınız.

Arkadaşlar sizce hangisi? Değerli yorumlarınızı bekliyorum.

PS4 alın bir sürü özel oyun ve 8 yıllık arşiv 4K TV varsa Pro yoksa Slim kasa yeterli ama kesinlikle 2. el PS4 alacaksanız çünkü PS5 çıktı artık Nintendo'da en fazla fortmite mario oynarsınız ve bir süre sonra sıkılırsınız.

Switch almak isteyen biri spesifik oyunları oynamak istiyordur. (mario ve Zelda gibi)

Açıkçası God of War, The Last of Us part 2 gibi oyunlar bana daha çok hitap ediyor. Taşınabilirlik konusundada PS4 gamepadini telefona bağlayabilidiğimizden bende PS4 taraftarındayım.
PS4 alın bir sürü özel oyun ve 8 yıllık arşiv 4K TV varsa Pro yoksa Slim kasa yeterli ama kesinlikle 2. el PS4 alacaksanız çünkü PS5 çıktı artık Nintendo'da en fazla fortmite mario oynarsınız ve bir süre sonra sıkılırsınız.

PS4 ömrü ne kadar olur?2.5 ya da 3.5 yıl civarı olur mu? Olursa 2 yıl civarı kullanıp satabilmeyi planlıyorum.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı