PlayStation 4 vs Nintendo Switch

Ek olarak God of War Days Gone ve GTA 5 ile 3 ay PS Plus veriyor bildiğim kadarıyla MediaMarkt.

Eurasia garantili satıyor ve Switch değil Lite sadece elin de oynayabileceğin bir cihaz kartuşlu oyunlar da fiyatları orta da.

Açıkçası God of War, The Last of Us part 2 gibi oyunlar bana daha çok hitap ediyor. Taşınabilirlik konusundada PS4 gamepadini telefona bağlayabilidiğimizden bende PS4 taraftarındayım.
Switch almak için doğru bir zamanda ve ülkede değiliz. Switch alanları yargılamıyorum ancak ben tercih etmezdim. (oyunların fiyatları konusunda konuşmadım bile, bildiğiniz gibi Nintendo, kendi mağazasında hiç indirime girmeyen pahalı oyunlarıyla meşhur)

Switch almak için doğru bir zamanda ve ülkede değiliz. Switch alanları yargılamıyorum ancak ben tercih etmezdim. (oyunların fiyatları konusunda konuşmadım bile, bildiğiniz gibi Nintendo, kendi mağazasında hiç indirime girmeyen pahalı oyunlarıyla meşhur)

Ben 2018 sonun da aldım hala kullanıyorum 1 yıl sonra termal macun yenileyip temizlik yapacağım katkısı oluyormuş.

Bir de bu Switch Pro çıkacakmış. Fiyatı ve teknik özellikleri sizce ne olur?

Çok seyahat ediyorsanız Switch öneririm.

Zaten neredeyse sürekli evdeyiz. Dışarıda olduğum zamanda PS4 gamepadini telefona bağlarım. Dışarıda takılırım.
Çok güçlü olacağını sanmam çünkü Nintendo amacı taşınabilirlik.

4K 60FPS falan destekliycekmiş TV'de ama ben pek inanmadım. Daha Switch Doom Eternal 540p çözünürlüğe düşürüp çalıştırıyor.

Bu bayağı değişik. Şöyle söylemem lazım PS4 8.nesil bir konsol iken Nşintendo Switch'in gücü 7.Nesil bu ne demek oyunların maksimum kalitesi arasında dağ var sen Nintendo sswitchte 4K oyun oynayamazsın veya çoğu oyunda 60 FPS bekleyemezsin Tabi PS4'te 60 FPS vermiyor çoğu oyunu ancak görüntü kalitesi olarak gerçekten bir fark var. Ancak Nintendo Switch'in kendine ait çok güzel oyunları var. Ayrıca Ninendo Switch PS4'e göre belki bazı oynlarda daha ucuz olaibilir çünkü bölge kilidi yok yani hangi ülkede oyun ucuzsa kendi bölgenizi o ülke yapıp oyunu alabilirsiniz. Ben God of War yerine Last of Us yerine Zelda ve mario seçerdim ancak Türkiye de kaliteli PS4 desteği varken bence Nintendo Switch alınmamalı. Alınacaksa bunlar bilinmeli. Ha bu arada PS4'e çıkacak oyunlar hala olur 2-3 sene ancak PS4'te bir sürü kaliteli oyun var Nintendo Switch'teki oyunlara göre kaliteli oyun bulma şansınız çok daha yüksek.

Bir de bu Switch Pro çıkacakmış. Fiyatı ve teknik özellikleri sizce ne olur?

Bence 1080p ekran, Zelda gibi eski Switch oyunlarını 60 FPS açabilme ve sanırım Televizyona 4K desteği gelir tabii iyi bir batarya ile. 4K desteğinden tabii hala emin değilim ancak umarım gelir.

Bu bayağı değişik. Şöyle söylemem lazım PS4 8.nesil bir konsol iken nşintendo Switch'in gücü 7.nesil bu ne demek oyunların maksimum kalitesi arasında dağ var sen Nintendo sswitchte 4K oyun oynayamazsın veya çoğu oyunda 60 FPS bekleyemezsin tabi PS4'te 60 FPS vermiyor çoğu oyunu ancak görüntü kalitesi olarak gerçekten bir fark var. Ancak Nintendo Switch'in kendine ait çok güzel oyunları var. Ayrıca ninendo Switch PS4'e göre belki bazı oynlarda daha ucuz olaibilir çünkü bölge kilidi yok yani hangi ülkede oyun ucuzsa kendi bölgenizi o ülke yapıp oyunu alabilirsiniz. Ben God of War yerine Last of Us yerine Zelda ve mario seçerdim ancak Türkiye de kaliteli PS4 desteği varken bence Nintendo Switch alınmamalı. Alınacaksa bunlar bilinmeli. Ha bu arada PS4'e çıkacak oyunlar hala olur 2-3 sene ancak PS4'te bir sürü kaliteli oyun var Nintendo Switch'teki oyunlara göre kaliteli oyun bulma şansınız çok daha yüksek.

Bence 1080p ekran, Zelda gibi eski Switch oyunlarını 60 FPS açabilme ve sanırım televizyona 4K desteği gelir tabii iyi bir batarya ile. 4K desteğinden tabii hala emin değilim ancak umarım gelir.

Haklısınız hocam. Galiba Zelda TV'de sık sık 30FPS düşüyor diye biliyorum.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı