PlayStation 5 alınmalı mı?

Dushh

Hectopat
Yer
İstanbul
Arkadaşlar sizce PlayStation 5 alınır mı? NBA, CoD vs. gibi oyunlar oynayacağım çoğunlukla ve sizce kontrolcüye alışabilir miyim? PC'de bazı oyunlarda kontrolcü ile kullanıyordum fakat hiç FPS tarzı oyunları oynamadım. konsolla onun için biraz endişeliyim ve Slim model mi yoksa Fat kasa mı almalıyım?

Son düzenleyen: Moderatör:
PlayStation 5 alınır kontrolcüye rahat alışırsın gibime geliyor daha önce konsol kullanmamış birisi olarak 1 hafta içinde bende uyum sağlamıştım ilk aldığım zamanlar. Slim yerine Fat kasa öneririm.

Edit:
-Fat kasa cfi1216a kullanıyorum ısınma sorunu vb hiçbir sorunu yok bende, saatlerce oyun sonrası kasa arkasına elimi koyduğumda sadece ufak bir ılıklık hissediyorum eski cfileri almanı önermem ısınma sorunları vardı bazılarında.

PlayStation 5 alınır kontrolcüye rahat alışırsın gibime geliyor daha önce konsol kullanmamış birisi olarak 1 hafta içinde bende uyum sağlamıştım ilk aldığım zamanlar. Slim yerine fat kasa öneririm.

Edit:
-Fat kasa CFI1216a kullanıyorum ısınma sorunu vb hiçbir sorunu yok bende, saatlerce oyun sonrası kasa arkasına elimi koyduğumda sadece ufak bir ılıklık hissediyorum eski CFI'leri almanı önermem ısınma sorunları vardı bazılarında.

Hocam CFI1200a modeli iyi mi?

Hocam CFI1200a modeli iyi mi?
İyidir hocam 12xx sürümlerin hemen hemen hepsi iyidir. Önemli olan 12xx olması zaten modeli belirten ilk 2 rakamdır üretildiği yeri belirten son 2 rakamdır. 1216 global sürüm avrupa malıdır genelde bu satılır daha yaygın bulunur. Sizinki ise asya ürünü en iyisi asya üretimi diye söylenir ancak kesin bir kanı yoktur sanırsam bu konu hakkında.

Alacaklara tavsiyem başka bir arkadaşın rehber konusundaki gibidir;

Arkadaşlar sizce PlayStation 5 alınır mı? NBA, CoD vs. gibi oyunlar oynayacağım çoğunlukla ve sizce kontrolcüye alışabilir miyim? PC'de bazı oyunlarda kontrolcü ile kullanıyordum fakat hiç FPS tarzı oyunları oynamadım. konsolla onun için biraz endişeliyim ve Slim model mi yoksa Fat kasa mı almalıyım?
PS5 alınır gamepad'e alışırsın. Fat kasa CFI-1200 serisinden bir model alman daha iyi olacaktır. Çünkü yeni çıkan konsolların ilk sürümleri hatalı olabiliyor ve soğutması kötü çalışabiliyor. Aşağıda bir konu bırakıyorum burdan bakabilirsin.

Fat kasa 1216 sürüm alınır.

Fat kasa 1216 sürüm alınır.
Bende kullanıyorum PS4 oyunlarında 0 ses ve ısınma. 4K PS5 oyunu oynadığımda yine ısınma hiç yok sadece minik tatlı bir fan sesi var o kadar. Zamanında PS4 Slim kullandım deli gibi ısınıyordu PS5 Slim kasada da ısınma olur büyük ihtimalle.

Teşekkürler arkadaşlar sarı sitedeki güvenilir olan satıcılardan alsam sıkıntı yaşar mıyım önerebileceğiniz var mıdır?
PS5 alınır gamepad'e alışırsın. Fat kasa CFI-1200 serisinden bir model alman daha iyi olacaktır. Çünkü yeni çıkan konsolların ilk sürümleri hatalı olabiliyor ve soğutması kötü çalışabiliyor. Aşağıda bir konu bırakıyorum burdan bakabilirsin.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı