PlayStation 5 CD almak mantıklı mı?

Benim size örnek verdiğim Astro Bot ikinci elde 2100 TL. Sıfır alırsan tabii ki daha pahalı oluyor. Ghost of Yōtei mesela dijitalde 3450 TL. Şimdi ona bu parayı verseniz verdiğinizle kalıyorsunuz. Çok fazla bir miktar. Ama ikinci elde şu an 2600 TL civarına bulunabiliyor Ghost of Yōtei CD olarak. 2600'e alıp oynayıp çok az zararla satabilirsiniz mesela dijitale nazaran. Demek istediğim buydu. Tamamen saçmalık değil yani onu anlatmak istedim size. Yoksa Spider-Man Miles Morales dijitalde 300 TL ise oradan almak daha kârlı fiziki almaktansa. Hem eski bir oyun hem de alıcısı çok olmaz fiziki satmaya çalışsanız. Bende dijitalden oyun alıyorum bu arada. Ama yeni çıkan oyunları bu dediğim sekilde alıp oynayıp satıyorum eğer saklamayacaksam.
Benim dediğim en başından beri 0 alıp 2. elde satmak zaten cd çizik gelme olaslılığından diğer türlü 0 a 0 gidiyor evet. Astro bot gibi 1 kez oynayıp geçilecek oyunlarda oyun nonexclusive bile olsa PC yoksa değebilir de onun dışında hemen hemen aynı özellikle PS4 oyunu

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı