PlayStation 5 Digital Edition nereden alınmalı?

Neobirznciii

Megapat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar,

Yarın kendime bir PlayStation 5 Digital Edition 825GB almayı düşünüyorum. Ancak hangi seriyi tercih etmem gerektiği konusunda kararsızım ve internet üzerinden güvenilir bir satıcı bulmakta zorlandım. Yakın tarihte bu ürünü alan ve memnun kalan var mı aranızda? Yardımlarınız için şimdiden teşekkürler.

Merhaba arkadaşlar,

Yarın kendime bir PlayStation 5 Digital Edition 825GB almayı düşünüyorum. Ancak hangi seriyi tercih etmem gerektiği konusunda kararsızım ve internet üzerinden güvenilir bir satıcı bulmakta zorlandım. Yakın tarihte bu ürünü alan ve memnun kalan var mı aranızda? Yardımlarınız için şimdiden teşekkürler.
Konuyla alakalı bilgisi tavsiyesi olan yok mu?

Son düzenleme:
Merhaba arkadaşlar,

Konuyla alakalı bilgisi tavsiyesi olan yok mu?
Ben Trendyol üzerinden flytechnology satıcısindan almıştım 1 yıl oldu sorun yok son sürüm gönderdiler kronik sorunda yok kendi sitesine de girip alabilirsiniz

Ben Trendyol üzerinden flytechnology satıcısindan almıştım 1 yıl oldu sorun yok son sürüm gönderdiler kronik sorunda yok kendi sitesine de girip alabilirsiniz
Cevabınız için çok teşekkür ederim. Yorumlarda neredeyse tüm firmaların kutularının açıldığı, tozlu ve çizik olduğu yazıyor, bu yüzden alıp almamakta çok kararsızım.

Eğer guvenemiyorsaniz Media Markt Teknosa vatan gibi yerlerden alabilirsiniz
Birçok firmada bu yorumları gördüm. Sizin bahsettiğiniz Fly firması dikkatimi çekmişti ancak bu firmada da benzer durumlar yaşanmış ve normal sürüm yerine slim model gönderilmiş. Bu yüzden tereddütte kaldım.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı