PlayStation 5 için erken değil mi?

Aşırı mantıksız bir yorum, bütün Iphone'ların bir alt modeli aynı olsaydı ilk Iphone ile son Iphone son Iphone aynı olurdu. Bu yüzden bu çok komik bir düşünce.

Yerimizde saymıyoruz, sen araştırmadığın için teknolojinin yerinde saydığını sanıyorsun. Aç bak bakalım bu seneki icatlara, 2020 senesinin bilimsel projelerine. Teknoloji yerinde mi sayıyor görürsün. Ağzı olan konuşuyor ne yazık ki.

Buna katılıyorum, çoğu teknoloji firması (hepsi değil) nasıl az fark ve yenilikle fazla para kaldırırız mantığındalar.

Son katıldığın şey zaten konunun genelini kapsıyor. Benim teknolojiden kastım Genel değil. Iphone modelini sadece örnek verdim. Oyunlar firmasından ve teknolojisinden bahsediyorum. Ne yazıkki 2015 yılından beri Gelişim ciddi anlamda göremiyoruz.
Aşırı mantıksız bir yorum, bütün Iphone'ların bir alt modeli aynı olsaydı ilk Iphone ile son Iphone son Iphone aynı olurdu. Bu yüzden bu çok komik bir düşünce.

Yerimizde saymıyoruz, sen araştırmadığın için teknolojinin yerinde saydığını sanıyorsun. Aç bak bakalım bu seneki icatlara, 2020 senesinin bilimsel projelerine. Teknoloji yerinde mi sayıyor görürsün. Ağzı olan konuşuyor ne yazık ki.

Buna katılıyorum, çoğu teknoloji firması (hepsi değil) nasıl az fark ve yenilikle fazla para kaldırırız mantığındalar.

Bir alt modellerine baksın dediğim bir önceki modelinden bahsetmiştim. Elimizde i phone 7 ve 8 var arasında hiçbir fark yok. Cidden yok. Sadece tasarımı farklı. Onun dışında hiçbir şekilde farklı bir yanını görmedim. Sanki ben burada i phone 10 ile i phone 3 ü karıştırmışım gibi kendince bir algı oluşturmuşsun. Algında sıkıntı var büyük ihtimalle. Daha fazla konuşma gereği duymayacağım seninle. Burada Annemizi Babamız savunur gibi bazı şeyleri savunmak hiçbirşeyi değiştirmeyeceği gibi zaman kaybıdır. İyi geceler kardeşim.

Son katıldığın şey zaten konunun genelini kapsıyor. Benim teknolojiden kastım genel değil. iPhone modelini sadece örnek verdim. Oyunlar firmasından ve teknolojisinden bahsediyorum. Ne yazık ki 2015 yılından beri gelişim ciddi anlamda göremiyoruz.

Bir alt modellerine baksın dediğim bir önceki modelinden bahsetmiştim. Elimizde i Phone 7 ve 8 var arasında hiçbir fark yok. Cidden yok. Sadece tasarımı farklı. Onun dışında hiçbir şekilde farklı bir yanını görmedim. Sanki ben burada i Phone 10 ile i Phone 3'ü karıştırmışım gibi kendince bir algı oluşturmuşsun. Algında sıkıntı var büyük ihtimalle. Daha fazla konuşma gereği duymayacağım seninle. Burada annemizi babamız savunur gibi bazı şeyleri savunmak hiçbir şeyi değiştirmeyeceği gibi zaman kaybıdır. İyi geceler kardeşim.

Tamam haklısın oyunlarda pek gelişmiyor. Ama RDR 2 PC'ye çıktığında PC'ler nasıl ağlamıştı RTX 2080 Ti dahildi bile. Oyunlarda zamanla gelişecek. Tek mesele zaman. GTA 6 çıkacak değil mi belki grafikleri güzel olacak bilemiyoruz işte.

Arkadaş cevap vermiş sana zaten. Aynen bende onun yazdıgının bir değişini yazacağım. 2015'ten sonra devrim niteliğinde bir grafik oyunu gelmedi. Artık yavaş gelişiyor teknoloji. Eskisi kadar hızlı değil. Bu sadece konsolmantığında da değil. Firmalar artık kafayı yedi. Telefonlarda bile durum aynı. iPhone 7 ile 8 arasında ne fark var. Ya da elinde i Phone olan insanlar bir alt modellerine baksın ne fark var? Yok. Sadece isim ve 1-2 tasarım değişikliği hop + 300 dolar kitle kullanıcıya. Günümüz teknolojisi birbirinin kopyasını çıkartan şeylere dönüştü. Bir döngü içerisinde ilerlediğimizi zannediyoruz ama biz yerimizde sayıyoruz haberimiz yok. Saygılar.

Valla bir Cryteki bilirim sürekli yeni işler çıkarmaya çalışan ki Crysis 1 bir grafik devrimidir mesela keza 3'te aynı onlar da mali sıkıntılar yüzünden bişey yapamıyolar şuan. Ubisoft Unity'de yaptı ama sonrası yok. Ondan sonra öıkan bazı oyunlar çok güzel gözüküyodu ama makyajlanmı
Tamam haklısın oyunlarda pek gelişmiyor. Ama RDR 2 PC'ye çıktığında PC'ler nasıl ağlamıştı RTX 2080 Ti dahildi bile. Oyunlarda zamanla gelişecek. Tek mesele zaman. GTA 6 çıkacak değil mi belki grafikleri güzel olacak bilemiyoruz işte.

IMG_20200509_012006.jpg

Rockstara güvendiğim kadar hiçbir oyun firmasına güvenmiyorum. Rockstar birşey çıkardımı yıllarca gidiyor. GTA 5 2013 te çıktı 7 yıl oldu hala ciddi anlamda oynanıyor ve grafikleri çoğu yeni çıkan oyundan kat kat iyi. PS 5 i Hakedecek tek oyunun GTA 6 olacağını düşünüyorum. Onun dışında Şu anki mevcut oyunların devam oyunları PS 5 i hak edecek seviyede değil. Ne Pes Ne Fifa. Hani her sene çıkan aynı oyunların sebebinin aynı oyun motorunu kullanmalarını gösteren. Neden yenisini geliştirmiyorsunuz diye soruncada yeni konsolları bekliyoruz diye bahane üreten firmalar. Bunlardan da hiçbir beklentim yok. Zannedersin Pes Ve Fifa Mevcut konsolları ve Pc leri zorluyor Analarını ağlatıyor. Ama yok. Fifa oynarken Asus dual rx 580 ekran kartımın fanı bile dönmüyor. AC oyunları PC mi zorlamıyor bile.Modelini yazmamın sebebi bilen bilir dual kartların soğutucusu iyi değildir. Kısaca Rockstara olan güvencim başka hiçbir oyun firmasında yok.

Rockstar'a güvendiğim kadar hiçbir oyun firmasına güvenmiyorum. Rockstar bir şey çıkardımı yıllarca gidiyor. GTA 5 2013'te çıktı 7 yıl oldu hala ciddi anlamda oynanıyor ve grafikleri çoğu yeni çıkan oyundan kat kat iyi. PS 5'i hakedecek tek oyunun GTA 6 olacağını düşünüyorum. Onun dışında şu anki mevcut oyunların devam oyunları PS 5'i hak edecek seviyede değil. Ne pes ne FIFA. Hani her sene çıkan aynı oyunların sebebinin aynı oyun motorunu kullanmalarını gösteren. Neden yenisini geliştirmiyorsunuz diye sorunca da yeni konsolları bekliyoruz diye bahane üreten firmalar. Bunlardan da hiçbir beklentim yok. Zannedersin pes ve FIFA mevcut konsolları ve PC'leri zorluyor analarını ağlatıyor. Ama yok. FIFA oynarken ASUS Dual RX 580 ekran kartımın fanı bile dönmüyor. AC oyunları PC mi zorlamıyor bile. Modelini yazmamın sebebi bilen bilir Dual kartların soğutucusu iyi değildir. Kısaca Rockstar'a olan güvencim başka hiçbir oyun firmasında yok.

Hocam artık konsol bekliyoruz diyemiyorlar konsollar çıkacağı için. Artık "şimdiki grafik motorumuz bize haritaları oluştururken daha kolaylık sağlıyor" bakınız: Bethesda... 150 milyar yıldır aynı motor...

PS4 GTA 5'i sabit 30 FPS bile oynatamazken bence PS5'in çıkacak olması gayet normal. Ancak 825 GB SSD yetmeyecek gibi duruyor onu nasıl çözeceklerini gerçekten merak ediyorum. Xbox canlı yayını berbattı. Galiba Sony yeni oyunlar ile yapacağı canlı yayında Xbox'ı patlacak.

İlk Playstation 4 çıkalı 7, pro versiyonu çıkalı 3,5 sene oluyor. Bunlar oldukça uzun zamanlar. Senede bir konsol çıkmıyor.

Bunun dışında PS5 tüm PS4 oyunlarını da destekleyecek. Şimdi biraz ciddiyetsiz olacak ama milyar dolarlık şirketler, kendi ürünleri ister her sene çıkarır, ister 10 senede bir. Para sizin keyif sizin kimse zorla satmıyor veya PS5 çıktığında PS4'ler iptal olmayacak veya PS4 için oyun üretimi durmayacak.

Beğenen alır, beğenmeyen almaz. 2020 PS5 için ideal bir çıkış yılı.

Rockstar'a güvendiğim kadar hiçbir oyun firmasına güvenmiyorum. Rockstar bir şey çıkardımı yıllarca gidiyor. GTA 5 2013'te çıktı 7 yıl oldu hala ciddi anlamda oynanıyor ve grafikleri çoğu yeni çıkan oyundan kat kat iyi. PS 5'i hakedecek tek oyunun GTA 6 olacağını düşünüyorum. Onun dışında şu anki mevcut oyunların devam oyunları PS 5'i hak edecek seviyede değil. Ne pes ne FIFA. Hani her sene çıkan aynı oyunların sebebinin aynı oyun motorunu kullanmalarını gösteren. Neden yenisini geliştirmiyorsunuz diye sorunca da yeni konsolları bekliyoruz diye bahane üreten firmalar. Bunlardan da hiçbir beklentim yok. Zannedersin pes ve FIFA mevcut konsolları ve PC'leri zorluyor analarını ağlatıyor. Ama yok. FIFA oynarken ASUS Dual RX 580 ekran kartımın fanı bile dönmüyor. AC oyunları PC mi zorlamıyor bile. Modelini yazmamın sebebi bilen bilir Dual kartların soğutucusu iyi değildir. Kısaca Rockstar'a olan güvencim başka hiçbir oyun firmasında yok.

Haklısın oyunları motorları geliştirmiyor ya da yeni teknolojiyi bekliyorlar. Oyum motorları geliştirilecektir elbette. Beklememiz lazım.

İlk PlayStation 4 çıkalı 7, Pro versiyonu çıkalı 3, 5 sene oluyor. Bunlar oldukça uzun zamanlar. Senede bir konsol çıkmıyor.

Bunun dışında PS5 tüm PS4 oyunlarını da destekleyecek. Şimdi biraz ciddiyetsiz olacak ama milyar dolarlık şirketler, kendi ürünleri ister her sene çıkarır, ister 10 senede bir. Para sizin keyif sizin kimse zorla satmıyor veya PS5 çıktığında PS4'ler iptal olmayacak veya PS4 için oyun üretimi durmayacak.

Katılıyorum.

PS4 GTA 5'i sabit 30 FPS bile oynatamazken bence PS5'in çıkacak olması gayet normal. Ancak 825 GB SSD yetmeyecek gibi duruyor onu nasıl çözeceklerini gerçekten merak ediyorum. Xbox canlı yayını berbattı. Galiba Sony yeni oyunlar ile yapacağı konferansta Xbox'ı patlacak.

Yükseltilebiliyor dediler kendin takabiliyormuşsun ekstradan.

İlk Playstation 4 çıkalı 7, pro versiyonu çıkalı 3,5 sene oluyor. Bunlar oldukça uzun zamanlar. Senede bir konsol çıkmıyor.

Ne demek hocam başka bir bakış açıs saygı duyarım

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı