PlayStation 5 için erken değil mi?

Haklıyım zaten, bunun için senin onayına ihtiyacım yok. Ayrıca tartışamazsın da bu saatten sonra, yukarıda yazdıklarımdan sonra tartışmaya yüzün kalmadı.

Sormayın paşam beni kendinizden azad ettiniz öyle üzüntülüyüm ki gidip biraz afyon şurubu içeceğim. Afbuyrun :(

Haklısın ama anlamazlar bir saattir aynı şeyi yazıyorum.

Paşam adam diyor ki PS3 ve 4 arasında dağlar var ama ben PS4 ve 5 arasında göremiyorum diyor yok diyor. Yani ataberk arkadaşımız diyor ki bu kadar az fark olacaksa yapmasınlar diyoe gerek yok diyor çünkü devrim niteliğinde bir yenileme yok grafiklerde diyor.

Daha konsol çıksın. Daha çıkacak oyunlar ertelendi korona yüzünden. Belki grafikler değişecek geleceği göremiyoruz maalesef.

Arkadaşlar lütfen bizlerin ciddi anlamda tartışmamız bazı şeyleri değiştirmiyecek. Sadece fikirleri paylaşıp saygı çerçevesinde espriler yapıp gülelim. Birbirimizi kırmanın bir anlamı bir mantığı yok çünkü bunlar hiçbirşeyi değiştirmeyecek. Boşverin tartışmayın. Herkes fikrini söylesin. Ters düştüğümüz insanlarada saygı duyalım. Çünkü herkesin fikri aynı olamaz. Herkesin fikri kendine doğrudur.

Daha konsol çıksın. Daha çıkacak oyunlar ertelendi korona yüzünden. Belki grafikler değişecek geleceği göremiyoruz maalesef.

Sanmam ya bu gibi nesil değişiklikleri yapılırken firmalar genelde verebileceği herşeyi veriyolar hype olması için. Keşke dediğin gibi olsa.

@Nakerosu bak sende kabulleniyorsun işte Xbox One X, PS4'den daha güçlü daha yeni bir konsol olmasına rağmen o bile bir şey sunamıyor. Kaldı ki artık grafiksel anlamda hayrete düşüren oyunlar çıkmıyor. Örnek Witcher 3 2015 ve Arkham night 2015. bu verdiğim örneklerin üstünde grafiklere sahip oyun sene 2020 olmasına rağmen çıkmadı.

Katılıyorum Xbox bir şey sunamıyor pek. Teknolojiler kolay gelişmiyor maalesef. Tek mesele zaman.

Bu nasıl bir mantık? O zaman teknoloji ilerliyor diye bütün bilim insanları uzay bilimcileri çalışmayı bıraksın ve otursunlar. Böyle bir şey olabilir mi? Zaman geçtikçe teknoloji ilerleyecek ve teknoloji ilerledikçe de daha güzel konsollar, bilgisayarlar ve oyunlar göreceğiz.

Arkadaş cevap vermiş sana zaten. Aynen bende onun yazdıgının bir değişini yazacam. 2015 ten sonra devrim niteliğinde bir grafik oyunu gelmedi. Artık yavaş gelişiyor teknoloji. Eskisi kadar hızlı değil. Bu sadece konsolmantığındada değil. Firmalar artık kafayı yedi. Telefonlarda bile durum aynı. Iphone 7 ile 8 arasında ne fark var. Ya da elinde i phone olan insanlar bir alt modellerine baksın ne fark var ? Yok. Sadece isim ve 1-2 tasarım değişikliği hop + 300 dolar kitle kullanıcıya. Günümüz teknolojisi birbirinin kopyasını çıkartan şeylere dönüştü. Bir döngü içerisinde ilerlediğimizi zannediyoruz ama biz yerimizde sayıyoruz haberimiz yok. Saygılar..
@Nakerosu Bak sende kabulleniyorsun işte Xbox One X, PS4'den daha güçlü daha yeni bir konsol olmasına rağmen o bile bir şey sunamıyor. Kaldı ki artık grafiksel anlamda hayrete düşüren oyunlar çıkmıyor. Örnek Witcher 3 2015 ve Arkham Night 2015. Bu verdiğim örneklerin üstünde grafiklere sahip oyun sene 2020 olmasına rağmen çıkmadı.

Ac unity ile Ac origins ya da odysey deki grafik farklarına bakar mısın. Ne fark var ? Aralarında yıllar var ama fark çok az. Eskiden öylemiydi. 2006 da çıkan oyun ile 2009 da çıkan oyunlar arasında dağlar vardı. Hatta bırak 3 yılı, 1 yıl bile bir oyun için çok farklı şeyler vaad ediyordu. Ama şimdi yok. O konsol piyasadaki en güçlü konsol. Ellerinde patlamasının sebebide o konsol gücünde bir oyunun daha piyasada olmaması. 3-4 yıl daha olmayacak zaten. Ps 5 içinde erken. Umarım ellerinde patlamaz.

Arkadaş cevap vermiş sana zaten. Aynen bende onun yazdıgının bir değişini yazacağım. 2015'ten sonra devrim niteliğinde bir grafik oyunu gelmedi. Artık yavaş gelişiyor teknoloji. Eskisi kadar hızlı değil. Bu sadece konsolmantığında da değil. Firmalar artık kafayı yedi. Telefonlarda bile durum aynı. iPhone 7 ile 8 arasında ne fark var. Ya da elinde i Phone olan insanlar bir alt modellerine baksın ne fark var? Yok. Sadece isim ve 1-2 tasarım değişikliği hop + 300 dolar kitle kullanıcıya. Günümüz teknolojisi birbirinin kopyasını çıkartan şeylere dönüştü. Bir döngü içerisinde ilerlediğimizi zannediyoruz ama biz yerimizde sayıyoruz haberimiz yok. Saygılar.

Dediklerin doğru olabilir. Yeni çıkacaklar teknolojiler korona yüzünden ertelendi. Yeni oyunlar çıkacak yine korona yüzünden ertelendi. Belki yeni çıkacaklar devrim değiştirebilecektir. Bilemiyoruz işte. Geleceği göremiyoruz. Tek mesele zaman.

@Ataberk Kaya E bende zaten aynı şeyleri söyledim zaten beni alıntılayarak neden bir şey ispatlama gereği duydun anlamadım.😃

Hocam kusura bakma yanlışlıkla seni alıntılamışım :D
Dediklerin doğru olabilir. Yeni çıkacaklar teknolojiler korona yüzünden ertelendi. Yeni oyunlar çıkacak yine korona yüzünden ertelendi. Belki yeni çıkacaklar devrim değiştirebilecektir. Bilemiyoruz işte. Geleceği göremiyoruz. Tek mesele zaman.

Ubisoftun gösterdiği 2 oyun fragmanıda hiçbirşeyin değişmediğinin göstergesiydi ne yazıkki...

Iphone olan insanlar bir alt modellerine baksın ne fark var ?
Aşırı mantıksız bir yorum, bütün Iphone'ların bir alt modeli aynı olsaydı ilk Iphone ile son Iphone son Iphone aynı olurdu. Bu yüzden bu çok komik bir düşünce.
Bir döngü içerisinde ilerlediğimizi zannediyoruz ama biz yerimizde sayıyoruz haberimiz yok.
Yerimizde saymıyoruz, sen araştırmadığın için teknolojinin yerinde saydığını sanıyorsun. Aç bak bakalım bu seneki icatlara, 2020 senesinin bilimsel projelerine. Teknoloji yerinde mi sayıyor görürsün. Ağzı olan konuşuyor ne yazık ki.
Günümüz teknolojisi birbirinin kopyasını çıkartan şeylere dönüştü.
Buna katılıyorum, çoğu teknoloji firması (hepsi değil) nasıl az fark ve yenilikle fazla para kaldırırız mantığındalar.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı