PlayStation 5 mi Xbox X mi?

Bence ikisini de almayın.
Eger gamepadla oynamak istiyorsanız gamepad alıp bilgisayara baglayın.

Evet hocam The Show ilk günden Xbox konsoluna geldi. En iyi "spor" oyunu konsolu PS (!) Git PS konsolunda 60 dolar bayıl.

PC de yapabildiğim şey için neden Xbox alayım söyle bana hala PC'nin yanına aynı oyunları oynayacak aleti öneriyorsun bana.

Arkadaş milattan kaldığı için anlamıyor normalde küfürü basacağım da PS Plus gibi sistemi bilmez o. Tek övdüğü şey Game Pass.

Sorunuza şöyle cevap vereyim her oyunun kendi platformuna göre bir mekaniği var PUBG Mobile Mobile göre uyarlı mekanikleri var PC PUBG PC'ye göre yayıncıdan izlediğim kadarıyla o oyunda konsola uyarlanmış ve oynanış şekli benim ilgimi çekti monitörüm 2K 144 Hz araştırmalarımda her 2 konsolda 4K 120 FPS destekliyor oyununa göre tabii yayıncıdan gördüğüm kadarıyla PS ve Xbox karışık giriyor ve 100 oyuncudan sadece 5 kişide (ortalama) PS ibaresi çıkıyor yani neden PS bu kadar az Xbox daha mı iyi o yönden ben bunu merak ettim ben sadece Online oyun performanslarını merak ediyorum cihazların hangisi daha stabil diye yorumun için teşekkür ederim

PC de yapabildiğim şey için neden Xbox alayım söyle bana hala PC'nin yanına aynı oyunları oynayacak aleti öneriyorsun bana.
Yav arkadaş ergonomi kısmının ve zevk meselesi olduğununu neden anlamıyorsun. Amerika'da yaşayan adam elbet bilir iyi pc toplamayı fakat neden Xbox kullanıyor sence ?

Hocam siz gamepad alın konsoldan farksız vallahi Xbox alırsanız pişman olursunuz tek hissedeceğiniz fark gamepad olacaktır gidin bir gamepad alın oynayın pişman olmazsınız ama iyisinden alın.

Kendinize yakışan o dur hocam. Yaparsınız siz.

Yav arkadaş ergonomi kısmının ve zevk meselesi olduğununu neden anlamıyorsun. Amerika'da yaşayan adam elbet bilir iyi PC toplamayı fakat neden Xbox kullanıyor sence?

İyide beyefendi Amerika'da bu alet 500 dolara satılıyor.

Hocam bence PS Cafe'ye gidin oynayın öyle karar verin cünkü sizin gibi kisiler genelikle ilk 1 hafta oynar sonra köseye koyar bir daha acmaz Xbox performans acısından daha iyi ondan daha cok var.
Üsteki arkadaşlar Xbox Game Pass PS Plus diyorlar adamın öyle bir derdi yoki.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…