Playstation 5 Pro'ya ek olarak XBOX Series X almak

Daha fazla  
Şu anda PS5 Pro cihaz kullanıyorum ve bu PS4/PS5 çıkış yapan oyunları bu cihaz üzerinden oynuyorum. Fakat bazı oyunlar Playstation'da yok ve çıkacak gibi gözükmüyor. Bazıları da çok daha pahalıya çıkıyor. Sayısı çok olmasa da bu gibi durumlar için XBOX Series X almak sizce ne kadar mantıklı? PS5 Pro aktif oyun konsolum olarak kalmaya devam edecek. Buna ek olarak RTX4050 90W bulunan bir laptobum var ama takdir edersiniz ki çok güçlü bir cihaz değil.

Hocam bence gerek yok Xbox cihazlar güçsüz oluyor fakat tabii ki F/P büyüzden oyun firmaları Xbox'a özel optime ediyor bilgisayarı ne için yazdınız onu anlayamadım ama 2. el sağlam Series X alabilirsiniz.

Hocam bence gerek yok Xbox cihazlar güçsüz oluyor fakat tabii ki F/P büyüzden oyun firmaları Xbox'a özel optime ediyor bilgisayarı ne için yazdınız onu anlayamadım ama 2. el sağlam Series X alabilirsiniz.
Gamepass aboneliği ve Steam/Epic alışverişi ile XBOX Series X'de çalışan oyunları oynamak için o da alternatif olabilir diye düşündüğüm için laptobu ekledim hocam.

Çok saçma olur bence hocam. Aşırı lükse kaçar ki o parayla daha farklı cihazlar alabilirsiniz. Astarı yüzünden pahalıya gelmiş gibi birşey olur konsol 22 23k fiyat desek e oyunlara da iyi kötü para vereceksiniz PS'i kullanmaya devam etmek daha mantıklı kalıyor böyle olunca. Zaten Xbox'un PS yanında ekstra bir olayı da yok ne özel oyun ne kontrolcü yönü kendine özgü. O yüzden bence o parayla yoksa Switch falan alın en azından farklılık olur.

Çok saçma olur bence hocam. Aşırı lükse kaçar ki o parayla daha farklı cihazlar alabilirsiniz. Astarı yüzünden pahalıya gelmiş gibi bir şey olur konsol 22 23K fiyat desek e oyunlara da iyi kötü para vereceksiniz PS'i kullanmaya devam etmek daha mantıklı kalıyor böyle olunca. Zaten Xbox'un PS yanında ekstra bir olayı da yok ne özel oyun ne kontrolcü yönü kendine özgü. O yüzden bence o parayla yoksa switch falan alın en azından farklılık olur.

İyi bir alternatif fazla para veririm diyosanız PS portal veya Steam Deck biraz bahalı alabilirsiniz.

İyi bir alternatif fazla para veririm diyosanız PS portal veya Steam Deck biraz bahalı alabilirsiniz.
Şahsen Deck önermem eskidi artık ama PS portal bence kıymeti bilinmeyen bir cihaz. Tabii internetin iyi olması stabil olması gibi etkenler de sıkıntı bazen internet iyi olsa bile iyi çalışmıyor. Ama iyi çalıştırılabilirse ev içinde kullanmak için harika bir cihaz bence sonuçta hangi el konsolunda tetik efektleriyle Tlou gibi Gow gibi oyunları oynayabiliyoruz?

Şahsen deck önermem eskidi artık ama PS portal bence kıymeti bilinmeyen bir cihaz. Tabii internetin iyi olması stabil olması gibi etkenler de sıkıntı bazen internet iyi olsa bile iyi çalışmıyor. Ama iyi çalıştırılabilirse ev içinde kullanmak için harika bir cihaz bence sonuçta hangi el konsolunda tetik efektleriyle TLOU gibi GoW gibi oyunları oynayabiliyoruz?

Evet ya swich ya da portal alabilrsiniz hocam.

Gereksiz olur bence game Pass oyunlarını oynamak için Series S alınabilir ama 4050'li bir bilgisayar varken oda gereksiz olabilir.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı