PlayStation 5 Slim Digital Edition alınır mı?

Cihazım yeni geldi dün açtım hocam
1.30 saat gibi oynadım (fc24, f1 24)
Isınma var mı ? Var
Öyle eller ayaklar yanar şekli mi ?
Pek değil,
Masaüstü PC kasaları neyse o da o gibi geliyor bana

Slim cihaz kullanıyorum bende. Isınma her cihazda olduğu gibi oluyor. 2-3 saat kullandıktan sonra HDMI çıkışlarının olduğu yer fazla ısınıyor ama bunun sebebi sıcak havayı oradaki hava kanallarından çıkardığı için. Eğer denk gelirseniz merak etmeyin cihaz normal sıcaklıklarda çalışıyor herkesteki gibi. Bununda bilgisinde olun tedirgin olmayın diye yazıyorum.

Cihazım yeni geldi dün açtım hocam.
1.30 saat gibi oynadım (FC24, F1 24)
Isınma var mı? Var.
Öyle eller ayaklar yanar şekli mi?
Pek değil,
Masaüstü PC kasaları neyse o da o gibi geliyor bana.

60 derece sıcaklık veriyor. Kalite oyunlarda FC 25 ve F1 oynadığımda 2-3 saat sıcaklık o kadar artmıyor. Kaliteli oyunlarda sıcaklık biraz yükseliyor. Slim dijital alma onun yerine Slim CDli alır hem oyunlarda ikinci el al sat yaparsın hem de satarken daha hızlı satarsın.
Masaüstü kasaları ile örnek vermek yanlış çünkü soğutma sistemleri kasadan kasaya göre değişir.

60 derece sıcaklık veriyor. Kalite oyunlarda FC 25 ve F1 oynadığımda 2-3 saat sıcaklık o kadar artmıyor. Kaliteli oyunlarda sıcaklık biraz yükseliyor. Slim dijital alma onun yerine Slim CDli alır hem oyunlarda ikinci el al sat yaparsın hem de satarken daha hızlı satarsın.
Masaüstü kasaları ile örnek vermek yanlış çünkü soğutma sistemleri kasadan kasaya göre değişir.
Hocam CD ile pek bir işim yok ya zaten dijital alıyorum oyunları. PS4 varken CD hiç kullanmamıştım.

Son düzenleme:
Şahsen pc de steam & epic games işine çok alıştığım için CD bana "garip" bile gözükmeye başladı :)

Technopat Haberler

Geri
Yukarı