PlayStation 5 ve Xbox Series X'in farkı nedir?

Ben direkt PS5 diyorum. Kişisel fikrim. Konsolun özel oyunlar olmadan bir anlamı yok benim için. Xbox'taki oyunların %99'unu PC'de de oynayabiliyorum. PC yoksa Gamepass ile Series X güzel olur fakat PC varsa Xbox seçeneğini eleyin derim.
 
Eğer bir PlayStation kütüphaneniz yoksa oyun fiyatları sizi zorlar. Xbox tarafında ise Gamepass Ultimate alırsan hem EA Play, hem Live Gold (Online olmanızı sağlar) ve kendisini alıyorsun. Tasarım olarak PS5 çok büyük ve kaba duruyor, tasarımından dolayı tam bir estetik olduğu söylenemez.
 
Herkes performans alanından bahsetmiş bende kontrolcülerden bahsedeyim, Dualsense'te 2 yenilik geliyor bir tanesi Haptic Touch özelliği diğeri Adaptive Trigger. Adaptive Trigger dediğimiz bu motor, L2 ve R2 düğmelerine oyundaki duruma göre baskı uyguluyor ve yerine göre sertleşip-yumuşuyor.

Haptic Touch ise bulunduğunuz zemine göre kontrolcüyü o alana uygun şekilde titreterek daha gerçekçi hissettirecek.

Ben zaten PS5 alacağım, kontrolcüye gelen şu özellikler bile benim için PS5 almama bir sebep.
 
Xbox almak istiyorum. God of War, Last of Us gibi oyunları oynamak istiyorum. Ben aslında şey olarak düşünmüştüm, zaten 3 tane Xbox One Controllerim var. Game Pass'e gelen oyunları bilgisayarım üzerinden oynarım, PlayStation'dan da istediğim oyunu oynarım demiştim ama dış mihraklar 500 Euro'ya konsol alırken, ben 700TL'ye bir oyun alamıyorum.
 
Son düzenleyen: Moderatör:

Yeni konular

Geri
Yukarı