PlayStation 5 vs Xbox series X

Bu tercih kişiden kişiye değişir mesela kim RDR 2'yi daha iyi grafikle oynamak istemez ama ben bir oyunu tekrar oynamayı sevmem elbette oyun kalmadığı süreç.

Ama PS Now'da exclusive oyunların gelmesi yıllar sürüyor. Ayrıca siz Game Pass'te AAA oyunlar yok dediniz. O zaman Red Dead Redemption 2, Witcher 3, NBA 2K 2020, Kingdom Hearts, Quantum Break, The Walking Dead, Metro serisi vs. AAA oyunlar değil mi?

Konsol dünyasında iş donanıma bakmaz. Oyunlara bakar. 1-2 sene sonra yeni nesil oyunları gördüğümüzde hangi konsolun daha önde olduğu belli olur. Şuan Sony exclusive oyun konusunda Microsoft'un önünde.

Ben de eski Call of Duty oyunlarını hem singleplayer hem de multiplayer modlarını oynamak için Xbox alma sebeplerinden biri.

Bir de eski Battlefield oyunları da var.

Metro serisinden Metro Exodus var diğerlerini pek bilmiyorum ama PS Now benim gördüğüm kadarıyla daha üstün.
Ben de eski Call of Duty oyunlarını hem singleplayer hem de multiplayer modlarını oynamak için Xbox alma sebeplerinden biri.

Bir de eski Battlefield oyunları da var.

O oyunları PC'den oynayabiliyorsunuz.

Konsol dünyasında iş donanıma bakmaz. Oyunlara bakar. 1-2 sene sonra yeni nesil oyunları gördüğümüzde hangi konsolun daha önde olduğu belli olur. Şuan Sony exclusive oyun konusunda Microsoft'un önünde.
Şuan değil, Sony her zaman exclusive konusunda Microsoft'un önünde ve önünde olacaktır. Microsoft exclusive oyun yapmayacak.
Metro serisinden Metro Exodus var diğerlerini pek bilmiyorum ama PS Now benim gördüğüm kadarıyla daha üstün.
PS Now'u game pass ile karşılaştırıyorsanız bu yanlış. PS Now'un rakibi xCloud.

Xcloud baktığım kadarıyla telefon ve tablette Xbox oyunlarını oynamak bunla PS Now değil de game Pass karşılaştırılması gerekiyor.

O oyunları PC'den oynayabiliyorsunuz.
Belki ben eski Call of Duty oyunlarının multiplayer modlarını oynamak istiyorum. Ve eski Call of Duty'lerin multiplayer modları PC'de öldü diyebiliriz. (Modern Warfare 2019 dışında)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…