Konsollara gelecek oyunları aşağıda link olarak attım. Xbox'a bunların bir çoğu ilk günden gelecek. Ps konsolunda ise abonelik içinde olmayacak muhtemelen.
Xbox'a gelecek oyunlar:
gg.deals
Ps'a gelecek oyunlar:
www.dexerto.com
Xbox'a gelecek oyunlar:
List of ALL games coming to Game Pass in 2026 & beyond
Stay updated with our complete list of all games coming to Game Pass in 2026. See the full lineup of titles, release dates & rumored projects as of December 12.
Ps'a gelecek oyunlar:
PS5 exclusives release schedule 2025 & beyond: Ghost of Yotei, Phantom Blade Zero, more - Dexerto
Wondering what PS5 exclusives are currently available and coming to the Sony console? Here’s a full schedule for 2025 so far.
Hocam Xbox tercih edenlere fanboy diye genelleme yapmışsınız. Bu fikir düşmanlığı. İlk yorumunuzda da "Xbox ile uğraşılmaz" diye yanlış ve öznel bilgilendirme yapmışsınız. Ben onu gördüm ve daha sonra yazınıza ekleme yapmışsınız görmemişim. Diğer arkadaş da zaten bir çok konuda gereksiz yere Ps5 öven birisi. Bende bu çıkarımı nasıl yaptı anlamadım. Fikrinize de bir şey demedim dikkat ederseniz.Fikir düşmanlığından kastınız nedir ? ve ben nerede sizin hangi yorumunuza "fikir düşmanlığı" yapmışım ? zamanında xbox kullanan biri olarak, oyunlarının zaten pc den oynanabileceğini bu yüzden mantıksız olduğunu söylediğim halde durduk yere yorumlarımı gülücük emojisi atıp tecrübelerimi ve fikirlerimi belirttiğim bir yazıya aşağılayıp hiçe sayan sizsiniz ve bunu diğer arkadaş fark edip "sizin kadar xbox'ı savunan biri görmedim diyince", ben xbox fanı değilim diye mağdur edebiyatı yapan yine sizsiniz. Sizi rapor ettim moderatörler gereğini yapar diye düşünüyorum, iyi forumlar.