PlayStation alınır mı?

fabriylecc

Femtopat
Daha fazla  
Dostlar arkadaşım İtalya'dan geliyor. PlayStation 5 Slim Digital ve 2 tane kolu var (kollardan bir tanesi sıfır paketi açılmamış) 1 ay önce almış ve bir problemi yok. Bana bunları sana 15000TL'ye bırakırım dedi. Alınır mı? Ve 2. sorum ise PlayStation aldıktan sonra PlayStation Plus almak şart. PlayStation Plus'ın hangi üyelik planını seçmeliyim (Essential, Delux vb.) Bu konuda yardımcı olmanızı isterim çünkü 4 senedir yüzüm PC dışında bir şey görmedi bir bilgim yok.

Son düzenleyen: Moderatör:
Dostlar arkadaşım İtalya'dan geliyor. PlayStation 5 Slim Digital ve 2 tane kolu var (kollardan bir tanesi sıfır paketi açılmamış) 1 ay önce almış ve bir problemi yok. Bana bunları sana 15000TL'ye bırakırım dedi. Alınır mı? Ve 2. sorum ise PlayStation aldıktan sonra PlayStation Plus almak şart. PlayStation Plus'ın hangi üyelik planını seçmeliyim (Essential, Delux vb.) Bu konuda yardımcı olmanızı isterim çünkü 4 senedir yüzüm PC dışında bir şey görmedi bir bilgim yok.

Alınır da PS5 sıfır mı? Her türlü kârdasınız 15 k 2 kollu PS5 için çok iyi. Essential'i önermem, alacaksanız Extra alın derdim ben. Fiyatı hem ortalama hem de oyun kategorisindeki oyunlar kaliteli.(God of War/Uncharted gibi) Diğeri de premium, premiumu eğer eski oyunları seviyorsanız almanızı tavsiye ederim. God of War gibi oyunlar + nostaljik oyunlar var, crash oyunları gibi. Extra alın sizin için yeterli olacaktır, ben nostaljik oyunları da oynamak istiyorum derseniz premium alın. Şahsen premium gereksiz.

15 K iki kol için güzel fiyat. Aleti test edip öyle alın. Arkadaşınız bile olsa ne olur ne olmaz riske atmayın.

Dostlar arkadaşım İtalya'dan geliyor. PlayStation 5 Slim digital ve 2 tane kolu var (kollardan bir tanesi sıfır paketi açılmamış) 1 ay önce almış ve bir problemi yok. Bana bunları sana 15000TL'ye bırakırım dedi. Alınır mı? Ve 2. sorum ise PlayStation aldıktan sonra PlayStation Plus almak şart. PlayStation Plus'ın hangi üyelik planını seçmeliyim (Essential, Delux vb.) Bu konuda yardımcı olmanızı isterim çünkü 4 senedir yüzüm PC dışında bir şey görmedi bir bilgim yok.

Xbox alın beğenmezseniz evime gizlice girip beni tartaklayabilirsiniz.

Alınır da PS5 sıfır mı? Her türlü kârdasınız 15 k 2 kollu PS5 için çok iyi. Essential'i önermem, alacaksanız extra alın derdim ben. Fiyatı hem ortalama hem de oyun kategorisindeki oyunlar kaliteli.(god of War/Uncharted gibi) diğeri de premium, premiumu eğer eski oyunları seviyorsanız almanızı tavsiye ederim. God of War gibi oyunlar + nostaljik oyunlar var, crash oyunları gibi. Extra alın sizin için yeterli olacaktır, ben nostaljik oyunları da oynamak istiyorum derseniz premium alın. Şahsen premium gereksiz.

PS5 sıfır kendisi İtalya'da indirimde bulmuş Türk lirasına vurunca 12000TL gibi bir fiyata almış. 2000TL gümrük vergisi 1000TL'de kendisine alıyor. 1 ay kullanmış ama çok kullandığını sanmıyorum konsol oyunlarından anlamıyor.

Düzenleme:
Hocam essential almayı düşünüyordum siz extra dediniz ve aralarında aylık 100tl gibi bir fark var. Merakımdan soruyorum aralarındaki farklar ne olur mesela önemli şeyler mi?

Essential'da sadece çevrim içi oyun oynayıp, aylık gelen oyunları oynayabiliyorsun dostum. Onun dışında oyun kataloğu olmuyor Essantial'da. Mesela, God of War: Ragnarok oyun kataloğunda olduğu için Extra veya Premium alırsanız oynayabilirsin. Ancak Essantial alırsan oynamak için oyunu direkt satın alman lazım. 2800 TL cebinden gidiyor. Essential almayın pişman olursunuz, maddi açıdan da zarara girersiniz. Oyun kataloğunda bir sürü efsane yapıtlar var. Oynamak isterseniz bayağı bi' para harcamak zorunda kalacaksınız.En mantıklısı Extra.Bende Extra kullanıyorum.Şuradan da bi’ göz gezdirebilirsin detaylara.

Dosya Ekleri

• IMG_7906.png
    IMG_7906.png
    78,6 KB · Görüntüleme: 31
  • IMG_7907.png
    IMG_7907.png
    95,3 KB · Görüntüleme: 30
  • IMG_7908.png
    IMG_7908.png
    93,5 KB · Görüntüleme: 33
Son düzenleme:
Dostlar arkadaşım İtalya'dan geliyor. PlayStation 5 Slim digital ve 2 tane kolu var (kollardan bir tanesi sıfır paketi açılmamış) 1 ay önce almış ve bir problemi yok. Bana bunları sana 15000TL'ye bırakırım dedi. Alınır mı? Ve 2. sorum ise PlayStation aldıktan sonra PlayStation Plus almak şart. PlayStation Plus'ın hangi üyelik planını seçmeliyim (Essential, Delux vb.) Bu konuda yardımcı olmanızı isterim çünkü 4 senedir yüzüm PC dışında bir şey görmedi bir bilgim yok.

Ben olsam o kuzenin kanını bile emerdim sıfır al burada sat bence.

Alınır lakin bir zaman sonra sadece masada yanan bir ışık oluyor ileride oyun oynadıktan sonra anlayacaksın.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı