hellomister
Hectopat
PS4'ten hiçbir oyun almıyorum artık yeni oyunlar kasıyor. O yüzden şu an PC.
6000 liraya ikinci el Xbox Series S var.Saçma PC fanboyluğu bir kenara eğer bütçeniz 6.000 lira civarı değilse biraz saçma olur PS4 ama eğer o kadar yüksek değilse PS4 daha performanslı olur o fiyata toplanılan sistemlere göre.
Söylemeyi unuttum o oyun için iyi bir ekran kartı ve iyi bir işlemci lazım. PlayStation'da optimizasyon mükemmel çoğu oyunda fakat PC kısmında alacağınız sisteme göre sıkıntı yaşabilirsiniz. Minimum 5600 işlemci veya Intel'den iyi bir işlemci, ekran kartındada en az 3060 olması gerekir tabii bunu 1080p olarak öneririm, 2K da 3070 5600X ikilisi...
Ne kadar bütçeniz var?Intel i3 12100F RX6600 düşünüyorum
Max 15Ne kadar bütçeniz var?
Ama buna monitor de dahilMax 15
Max 15
Hazir sistemler guzel fiyatlari ama ben istedigim parcalar ile dizmek istiyorumBu sistemi öneririm. Dostlarım itirazı olan var mı bu sisteme? Bence bunu alabilirsiniz.![]()
DOST KAYAOGLU-DK4 AMD / AMD Ryzen 5 5500 / ASUS Radeon DUAL RX 6600 8GB / 16GB RAM / 500GB M.2 SSD Gaming Bilgisayar
DOST KAYAOGLU-DK4 AMD Powered by Asus temasıyla hazırlanmış Hazır Gaming Bilgisayardır. ASUS RX6600 ekran kartı, 16GB DDR4 RAM ve 500GB NVMe M.2 SSD parçaları toplanılarak oluşturulmuştur. Montaj ve testleri ücretsiz yapılarak, aynı gün kargo ile gönderilmektedir.www.gaming.gen.tr
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.