PlayStation vs Xbox

qelos

Hectopat
Katılım
14 Aralık 2020
Mesajlar
2.323
Makaleler
5
Çözümler
30
Yer
Gorgoroth Yaylası
Aylardır süren Playstation ve Xbox karşılaşmalarında yeni bir döneme girdik !

Yeni PlayStation Plus Üyelik Sisteminin gelmesi ile Xbox'ın elindeki en büyük koz olan Game Pass ve bunun getirdiği ucuz oyun fırsatı Playstation dünyasında da başladı. Kıyaslama için ikisinin de ücretlerini aşağıya ekledim.

Yeni Playstation Plus

1652709711313.png



Xbox Game Pass

1652709639988.png



Bu tartışmayı tekrardan açmak istiyorum. Sizin fikirleriniz neler ?

Ayrıca yeni Playstation Plus oyun kütüphanesini görmek için Technopat makalesi.

Şahsen Playstation exclusive oyunlarının çoğunu burda görmek beni çok sevindirdi. Güncel oyunlar da dahil çok güçlü bir kütüphane hazırlamışlar.

Konuyla ilgili benim görüşüm

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
 
PS'ye yeni gelen o hikayeli oyunlar nedir öyle yav. God of War, Red Dead Redemption 2 ve dahası. Bir zamanlar Xbox sadece Game Pass ile öne çıkardı ama içindeki oyunlar o kadar iyi değildi PS'yi aldırtansa sadece hikayeli oyunlarıydı. Şimdi devran değişecek. PS Plus oyunları hem çok iyi hem de o kadar pahalı değil. Xbox'ın buna karşılık atacağı hamleyi çok merak ediyorum.
 
Bence hiç bir şey fark etmez. Fiyat açısından bile çok daha iyi XBOX. Hem XBOX Game Pass'deki gibi oyun kütüphanesi vermiyor. Öyle olsa düşünülür fakat yine fiyat önümüzü kesiyor.
 
Bana göre kesinlikle PlayStation. Xbox kolları çok garip böyle tuşlar değişik yerler de. Alışmam aşırı zor olur. Playstation kollarını kullanmak daha rahat, daha konforlu. Diğer açılardan da bakacak olursak bence PlayStation.
 
Fiyatı ben mi yanlış biliyorum. Yıllık 460 TL aylık 38 TL yapmıyor mu?

Bence hiçbir şey fark etmez. Fiyat açısından bile çok daha iyi Xbox. Hem Xbox Game Pass'deki gibi oyun kütüphanesi vermiyor. Öyle olsa düşünülür fakat yine fiyat önümüzü kesiyor.

Xbox Game Pass Ultimate 45 TL değil mi?
 
PS'ın kütüphanesi açıklandı mı? Fiyat olarak Xbox 2 kat daha ucuz ama PS eğer sağlam bir kütüphane ile gelirse işler değişebilir, bir de PS bu abonelik sistemini PC'ye de entegre edebilirse ortalık bayağı kızışır.
 

Geri
Yukarı