- Makaleler
- 1
100TL lik epin yerine indirim kodu gönderdiler. Satın alma ekranında kodu girince indirimi yapıyor.
Ben ilk başta indirim kodu olduğunu anlayamadım ve bir kez daha talep gönderdim. O zaman tıpkı sizinki gibi sms gelmişti. O yüzden kota dolmuştur dedim. Fakat sitenin tasarımından, giriş seçeneklerinde tutun da tüm kampanya sürecine bakınca, hiçbir işi doğru dürüst yapamadıklarına kaniyim. Siz de sistemsel bir hataya kurban gitmiş olabilirsiniz.Dağıtılan kod sayısı bitince farklı bir mesaj geliyordu denk geldim. Direk yararlanamazsınız diyor.
Geçtiğimiz ay bende aradım müşteri hizmetlerini öyle dediler.Aylık sadece 500 koda indirilmiş galiba. Bu ay olmuyor sanırım.
50MppsKaç mbp internet istiyor? 100dü en son.
İndirim kodu bölümüne yazma gerekiyor. Satın alırken ödeme sayfasında. Öyle yaptın mı?Eksik veya hatalı kod uyarısı alan var mı acaba? Kodu bugün aldım.
İndirim kodu bölümüne yazma gerekiyor. Satın alırken ödeme sayfasında. Öyle yaptın mı?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.