Rehber Playstore.com üzerinden Steam Key alabileceğiniz 150 TL indirim kodu nasıl alınır?

24 MB yararlanamıyor değil mi?

Evet. Detaylara sitesinden ulaşabilirsin. Hem de daha bu kampanyadan yararlanılamıyor bu ay sondu. Bu kampanya 31.12.2024 tarihine kadar geçerli. Ocak ayında kampanya yenilenedebilir. Umarım kampanya devam eder.

Tum konuyu okumadim. Bir sorum olacak. Türk Telekom hattim var 2 aydir. Yararlanabiliyor muyum?
Sadece ev internetinde geçerli.

Son düzenleme:
Evet. Detaylara sitesinden ulaşabilirsin. Hem de daha bu kampanyadan yararlanılamıyor bu ay sondu. Bu kampanya 31.12.2024 tarihine kadar geçerli. Ocak ayında kampanya yenilenedebilir. Umarım kampanya devam eder.

50 mbps internet yararlanabiliyor mu?

Hocam bana harflerden ve rakamlardan oluşan eskisinden çok daha kısa bir kod verdi. Size de öyle bir kod mu verdi?
Büyük, küçük harflerin ve sayıların bulunduğu 8 haneli bir şifre verdi de ben bunu Steam'de kullanmak istiyorum bir yolu yok mu acaba?

Büyük, küçük harflerin ve sayıların bulunduğu 8 haneli bir şifre verdi de ben bunu Steam'de kullanmak istiyorum bir yolu yok mu acaba?
Şimdi kodu girmeye çalıştım eksik veya hatalı girdiniz diye hata veriyor anlamadım.

Son düzenleme:

Şimdi kodu girmeye çalıştım eksik veya hatalı girdiniz diye hata veriyor anlamadım.
Hocam istediğiniz şeyi hızlı ala basın orda indirim kodu olarak kullanabiliyorsunuz.

Playstore.com üzerinden.

Artık PSP olarak değil de indirim kodu olarak kullanabiliyoruz. Evet bende 50Mpbs kullanıyorum ben alabildim ama stoklar bitmiş olabilir bilemiyorum.

1735728483339.png

Kampanya yenilendi arkadaşlar. Artık 150 TL indirim. Bu ay yine alabildim.

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Geri
Yukarı