Rehber Playstore.com üzerinden Steam Key alabileceğiniz 150 TL indirim kodu nasıl alınır?

Eğer kullanırsaniz haber verin hocam 3 aylık pass olup olmadığını anlayamadım, gamepass ise satacagim.
Şuan ihtiyacım olmadığı için kullanmadım, gerektiği zaman kullanacağım. Hemde çalışıp çalışmadığını bile bilmiyorum. Belki de eskiden aldığım kodu tekrar verdiler ama sanmam çünkü yeni 300 TL değerinde kodunuz dedi.

Hocam ByNoGame'ye nasıl sattın?

Ara sıra stok bittiğinden bize sat ibaresi çıkıyordu ama artık Razer Gold alışlarını durdurmuşlar, sadece Steam bakiye alıyorlar. Ben GameSatışa satmıştım ve çekmiştim ama Papara GameSatış'tan kaldırıldığı için geçen ay yüklediğim ve sattığım kodun parası şu an orada duruyor. Papara'nın geri gelmesini bekliyorum.

Ara sıra stok bittiğinden bize sat ibaresi çıkıyordu ama artık Razer Gold alışlarını durdurmuşlar, sadece Steam bakiye alıyorlar. Ben GameSatışa satmıştım ve çekmiştim ama Papara GameSatış'tan kaldırıldığı için geçen ay yüklediğim ve sattığım kodun parası şu an orada duruyor. Papara'nın geri gelmesini bekliyorum.
Sağol.

Playstore kodunu alabilen var mi hata verip duruyor?
Henüz bir şey yok. Bekliyoruz. İşin can sıkıcı tarafı, Turkcell 6262'yi dijital hizmet sayıp fazla ücret kesiyor.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı