Eğer kullanırsaniz haber verin hocam 3 aylık pass olup olmadığını anlayamadım, gamepass ise satacagim.Hocam bende deneyeyim dedim belki tekrar Game Pass kodu verir bana da aynısını verdi. Galiba 3 aylık PC Game Pass.
Eğer kullanırsaniz haber verin hocam 3 aylık pass olup olmadığını anlayamadım, gamepass ise satacagim.Hocam bende deneyeyim dedim belki tekrar Game Pass kodu verir bana da aynısını verdi. Galiba 3 aylık PC Game Pass.
Şuan ihtiyacım olmadığı için kullanmadım, gerektiği zaman kullanacağım. Hemde çalışıp çalışmadığını bile bilmiyorum. Belki de eskiden aldığım kodu tekrar verdiler ama sanmam çünkü yeni 300 TL değerinde kodunuz dedi.Eğer kullanırsaniz haber verin hocam 3 aylık pass olup olmadığını anlayamadım, gamepass ise satacagim.
Hocam bynogameye nasıl sattın?Sepete eklemeyi kaldırmışlar galiba. Ben 250 TL'lik Razer kod aldım indirimi uyguladım 100 TL ödedim, kodu ByNoGame'e satıp 210 TL Papara hesabıma çektim. Sonuç olarak 110 TL elde etmiş oldum.
Hocam ByNoGame'ye nasıl sattın?
Sağol.Ara sıra stok bittiğinden bize sat ibaresi çıkıyordu ama artık Razer Gold alışlarını durdurmuşlar, sadece Steam bakiye alıyorlar. Ben GameSatışa satmıştım ve çekmiştim ama Papara GameSatış'tan kaldırıldığı için geçen ay yüklediğim ve sattığım kodun parası şu an orada duruyor. Papara'nın geri gelmesini bekliyorum.
Henüz bir şey yok. Bekliyoruz. İşin can sıkıcı tarafı, Turkcell 6262'yi dijital hizmet sayıp fazla ücret kesiyor.Playstore kodunu alabilen var mi hata verip duruyor?
Faturaya ek olarak mi ? Ben faturaya dahil olarak biliyordum..Henüz bir şey yok. Bekliyoruz. İşin can sıkıcı tarafı, Turkcell 6262'yi dijital hizmet sayıp fazla ücret kesiyor.
Ek olarak ücret yansıtıyor. Turkcell kullanıyorsanız fatura detayınızı kontrol edin.Faturaya ek olarak mi ? Ben faturaya dahil olarak biliyordum..
Türk Telekom kullanıyorum sabit internet, ücreti ne kadar peki bu dijital 6262 hizmetinin?Ek olarak ücret yansıtıyor. Turkcell kullanıyorsanız fatura detayınızı kontrol edin.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.