Pnm OS

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Ben denedim sanal makinede. Yerli dağıtım diyerek birisi Discord üzerinden atmıştı.

Neyse, sistemi açtım, yerli demişlerdi ama İngilizce olarak açıldı.
RAM kullanımına baktım, boşta 800 MB kullanıyordu, hem görev yöneticisi, neofetch ve free -m yazarak baktım, hepsinde aynı gösteriyordu. Onun dışında Discord, VS Code falan yüklü geliyor. Ama bana kullanılacak bir dağıtım gibi gelmedi. Saf Arch kullanırım, gizlilik konusunda da düşünmem gerekmez. Zaten Xfce-look, gnome-look gibi sitelerde sistem temaları ve icon temaları bulunuyor. Beğendiğini eklersin sisteme, kullanırsın. Bu tema işini yapmak 2 dakika sürmüyor zaten.
 
Ben denedim sanal makinede. Yerli dağıtım diyerek birisi Discord üzerinden atmıştı.

Neyse, sistemi açtım, yerli demişlerdi ama İngilizce olarak açıldı.
RAM kullanımına baktım, boşta 800 MB kullanıyordu, hem görev yöneticisi, neofetch ve Free -m yazarak baktım, hepsinde aynı gösteriyordu. Onun dışında Discord, VS Code falan yüklü geliyor. Ama bana kullanılacak bir dağıtım gibi gelmedi. Saf Arch kullanırım, gizlilik konusunda da düşünmem gerekmez. Zaten Xfce-look, gnome-look gibi sitelerde sistem temaları ve icon temaları bulunuyor. Beğendiğini eklersin sisteme, kullanırsın. Bu tema işini yapmak 2 dakika sürmüyor zaten.

1614347638457.png


Derdiniz ne anlamıyorum tek yaptığınız kötülemek ama olsun sizin ağzınız laf yaparken biz işimizi en iyi şekilde yapmaya devam edelim.
Dipnot: Sistem Türk yapımı diye İngilizce olamaz mı? Bu kadar da çekememezlik yapmayın sana zaten sunucuda açıklamıştım.
Diknot: Sistem Live’da installer arka planda oto açıldığı için bir 200 MB oynama olabilir.

OS X mi yoksa Linux mu kullandığımızı anlamadıktan sonra ne anlamı var? Tamamen kötü bir "dağıtım".

Aynen hocam sanki diğer sistemler alışılmış Windows görüntüsünden başka bir şey sunuyor da :D
 
Kusıra bakmayın ama ype="full"]897189[/ATTACH] derdiniz ne anlamıyorum. Tek yaptığınız kötülemek ama olsun, sizin ağzınız laf yaparken biz işimizi en iyi şekilde yapmaya devam edelim.
Dipnot: Sistem Türk yapımı diye İngilizce olamaz mı? Bu ne sığ düşünce! Bu kadar da çekememezlik yapmayın. Sana zaten sunucuda açıklamıştım.
Sistem liveda installer arka planda otomatik açıldığı için bir 200 MB oynama olabilir.

Aynen hocam, sanki diğer sistemler alışılmış Windows görüntüsünden başka bir şey sunuyor da :D
Kusura bakmayın ama, bir sistemi Discord'dan yaymak kadar saçma bir şey yok. Amatörlük bu. Bir sürü hata bulunuyor zaten, Eleştiriye açık olmanız gerek. Erzurum'un geliştiricisinden farkınız yok.
 
Kusura bakmayın ama, bir sistemi Discord'dan yaymak kadar saçma bir şey yok. Amatörlük bu. Bir sürü hata bulunuyor zaten, eleştiriye açık olmanız gerek. Erzurum'un geliştiricisinden farkınız yok.

Discord'dan yaymaya çalışmadım, şu an whpnm isimli siber güvenlik toollarını kolayca yükleyebileceğimiz bir market üzerinde çalışıyoruz. İlgisini çekenlere duyurmak için.
 
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Yeni konular

Geri
Yukarı