POCO F3 8/256 nereden alınmalı?

Xiaomi'nin ve alt markalarının ait olduğu garanti servislerinin iyi hizmet verdiğini ben düsünmüyorum. Kendim de Xiaomi kullanıyorum, telefonumda bir hasar olustuğunda kendim özel bir serviste yaptırdım ve cok memnun kaldım. Kendi garanti servisinin yorumları hic iyi değildi. Dolayısıyla Xiaomi alırken Xiaomi Türkiye garantili olmasına pek dikkat etmenize gerek olduğunu düsünmüyorum. Ucuz olanı alın derim.
 
Xiaomi'nin ve alt markalarının ait olduğu garanti servislerinin iyi hizmet verdiğini ben düsünmüyorum. Kendim de Xiaomi kullanıyorum, telefonumda bir hasar olustuğunda kendim özel bir serviste yaptırdım ve cok memnun kaldım. Kendi garanti servisinin yorumları hiç iyi değildi. Dolayısıyla Xiaomi alırken Xiaomi Türkiye Garantili olmasına pek dikkat etmenize gerek olduğunu düsünmüyorum. Ucuz olanı alın derim.

Memnun olanlar yorum yazmadığı için hep olumsuz yorumlar var. Ben telefonu bir kere garantiye yolladım düzgünce tamir edip gönderdiler.
 
Ayrıca mesajıma üzgün atıp duruyorsun ama neyse sunu da söylemek istiyorum: Hadi diyelim olumlu sekilde hizmet alanlar yorum yazmıyor, yahu neden bu kadar cok olumsuz yorum var o zaman? Bunu neden sorgulamıyoruz?
 

Yeni konular

Geri
Yukarı