POCO F5 günlük kullanımda fazla ısınıyor

İnşallah güzel gelir. Ama ısınması o kadar abartılacak kadar değildi benimkinin. Ben sadece isinmayan uzun sureli olsun demistim. Redmi 12 Pro 5G'den biraz fazla ısındığını görünce garantiye gönderdim. Bana F5 Pro gönderdiler. Cihazda ne problem varsa bir şey demediler. F5 Pro da aynı şekilde yine F5 kadar olmasa da ısınıyor ve şarjı cabuk bitiyor nedense. 😊

F5 Pro'da 8 gen 1 var bildiğim kadarıyla o da sorunlu bir işlemci. Ya aslında sorunsuz işlemci yok gibi bir şey. O yüzden bataryayı sömürmesin, sıcaklığı uygulamaları kapatmasın yeter. POCO X3 Pro vardı ben de kronik sorunlu seriymiş. Benim cihazda o sorunu yaşadı anakartı değişti. Belki sen de de böyle bir şey olmuştur direkt üst model vermişler. Bayağı iyi olmuş senin için :) Ben açıkçası F5'i daha iyi buluyorum F5 Pro'ya göre. Çünkü F5'in daha az ısınması lazım 7 gen 2'den dolayı. Bir de çözünürlük farkı var. Ama kamerada 4K 60 FPS falan çekebiliyor F5 Pro o açıdan güzel.

F5 Pro'da 8 gen 1 var bildiğim kadarıyla o da sorunlu bir işlemci. Ya aslında sorunsuz işlemci yok gibi bir şey. O yüzden bataryayı sömürmesin, sıcaklığı uygulamaları kapatmasın yeter. POCO X3 Pro vardı ben de kronik sorunlu seriymiş. Benim cihazda o sorunu yaşadı anakartı değişti. Belki sen de de böyle bir şey olmuştur direkt üst model vermişler. Bayağı iyi olmuş senin için :) Ben açıkçası F5'i daha iyi buluyorum F5 Pro'ya göre. Çünkü F5'in daha az ısınması lazım 7 gen 2'den dolayı. Bir de çözünürlük farkı var. Ama kamerada 4K 60 FPS falan çekebiliyor F5 Pro o açıdan güzel.
Son durumlar nasıl hocam. Bende poco f5 almak istiyorum. Isınma sorunu gerçekten basit işlemlerde bile sorun yaratıryor mu? S21 FE almak daha mı mantıklı olur ? Oyun oynayan ve video izleyen birisiyim.

Son durumlar nasıl hocam. Bende POCO F5 almak istiyorum. Isınma sorunu gerçekten basit işlemlerde bile sorun yaratıryor mu? S21 FE almak daha mı mantıklı olur? Oyun oynayan ve video izleyen birisiyim.

S21 FE daha mantıklı olacaktır hala devam ediyor güncelleme sorunu olduğunu duydum.

Son durumlar nasıl hocam. Bende poco f5 almak istiyorum. Isınma sorunu gerçekten basit işlemlerde bile sorun yaratıryor mu? S21 FE almak daha mı mantıklı olur ? Oyun oynayan ve video izleyen birisiyim.
Isınma sorunu yok ki? Öğrenciysen s23 fe al indirimle. S21 fe öneren pek görmedim oyun oynamak için. Gt2 belki daha mantıklı olur.

Screenshot_2023-10-15-20-35-13-402_skynet.cputhrottlingtest.jpg

POCO F5.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı